Neler Yeni

6500-7300 TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Xretion_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir Gun
Belki daha iyileri gelir. vatan genel olarak pahallı
Açıkçası ekran kartı beni etkiledi sıfırını 6.5kdan satıyorlardı baktığımda işlemcisi vs. Fena gelmedi zaten şuan dandirik bi sistemde 30 fps anca görüyorum 100 alsam bile beni çok rahat etkiler:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce de konu açmamış mıydınız?
Açtım ancak yeteri kadar geri dönüş alamadım sadece 2 kişi geri dönüş yaptı bende zar zor topladım paramı emin olmak, başka kişilerinin fikirlerini de almak istedim yanlış bir şey yaptıysam kusuruma bakmayın

-CrawL

80+ Gold

hocam o sistem gayet fiyatını hak ediyor. neresi pahalı :) ?
sisteme laf etmedim ben. GENEL OLARAK

Açıkçası ekran kartı beni etkiledi sıfırını 6.5kdan satıyorlardı baktığımda işlemcisi vs. Fena gelmedi zaten şuan dandirik bi sistemde 30 fps anca görüyorum 100 alsam bile beni çok rahat etkiler:)

Açtım ancak yeteri kadar geri dönüş alamadım sadece 2 kişi geri dönüş yaptı bende zar zor topladım paramı emin olmak, başka kişilerinin fikirlerini de almak istedim yanlış bir şey yaptıysam kusuruma bakmayın
Hocam 1-2hafta daha bekleyebilirseniz gamegaraj stok tazeleyecek ordanda bakabılırsınız.Onun dışında gamıng geceleri var ince hesapta cuma günü akşam onlarıda takip edebilirsiniz.

Xretion_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir Gun

sisteme laf etmedim ben. GENEL OLARAK

Hocam 1-2hafta daha bekleyebilirseniz gamegaraj stok tazeleyecek ordanda bakabılırsınız.Onun dışında gamıng geceleri var ince hesapta cuma günü akşam onlarıda takip edebilirsiniz.
Zamanım çok var zaman açısından sorunum yok ama gün geçtikçe zam geliyor 1 hafta önce cyber 1660sye bakmıştım şimdiye kadar 800 tl artmış fiyatı

-CrawL

80+ Gold
Zamanım çok var zaman açısından sorunum yok ama gün geçtikçe zam geliyor 1 hafta önce cyber 1660sye bakmıştım şimdiye kadar 800 TL artmış fiyatı
Stoklar tazeleyince gamegarajda bakmanızı öneririm. bu arada nerde yaşıyorsunuz? gamegarajın istanbulda magazası acıldı

Zamanım çok var zaman açısından sorunum yok ama gün geçtikçe zam geliyor 1 hafta önce cyber 1660sye bakmıştım şimdiye kadar 800 TL artmış fiyatı
bazen gamegaraj kampanyalı hazır sistemler yapıyor. mesela şuanlık bu var https://www.gamegaraj.com/urun/neo-5a-1660s/

Top Bottom