Ben kullanıyorum 2 3 uygulama açınca donmalar olabiliyor.
aha bak modeli aklıma gelmiyordu bizim işyerinde çocuk almış parasına göre bedava realme c55 al geç pişman olmazsınEn mantıklısı benceRealme C55 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme C55 128 GB fiyatları 6.561,04 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme C55 128 GB özelliklerini incele, 93 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Rakiplerine göre ram daha fazla 90 hz
Kamerası iyi
bizde tam ona bakıyorduk daha iyi öneri varsa atarsanız sevinirim m14denm14 5g al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kullanıyorum 2 3 uygulama açınca donmalar olabiliyor.
hocam note 10 ve 10sde var ne düşünüyorsunuznet samsung m14 c55 diyenlere bakma
ben aldım almadan önce saatlerimi harcadım 10tane konu çtım en iyisi bu
deli gibi ısınıyorbizde tam ona bakıyorduk daha iyi öneri varsa atarsanız sevinirim m14den
hocam note 10 ve 10sde var ne düşünüyorsunuz
Daha iyisi yok işlemci açısından arasanda çıkmaz büyük ihtimal.bizde tam ona bakıyorduk daha iyi öneri varsa atarsanız sevinirim m14den
hocam note 10 ve 10sde var ne düşünüyorsunuz
kamera, tasarım ve hızlı şarj diyorsan realme c55Max bütçe 6500 güzel telefon önerir misiniz
Yurt dışı çift sim al. 4+4 açtır. Sonrasında ilk sime 1 yıl imei at kapanınca 2. Simi 4 ay aç o da bitince 2. Sime imei at. Böylece 3 yıl kullanırsın. O zamana kadar zaten yeni telefon alcak paranda olur.Max bütçe 6500 güzel telefon önerir misiniz