sangeyasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
2023 de alınma garantisi bitmiş olan tray 7700X 6500 TL ye nasıl sizce?
Hangi ilan dostum? Bir bakalım testleri var mı?2023 de alınma garantisi bitmiş olan tray 7700X 6500 TL ye nasıl sizce?
Tam olarak hangi teste bakacan? ekran kartı değil ki bu gpu, hotspot, vram sıcaklıklarına falan bakasın.Hangi ilan dostum? Bir bakalım testleri var mı?
vallaha kanka zamanında 2. el r5 1600 af almıştım işlemcide ses sorunu vardı işlemciyi takıyorum ses gelmiyor ama başka işlemci takıyorum ses geliyor garipTam olarak hangi teste bakacan? ekran kartı değil ki bu gpu, hotspot, vram sıcaklıklarına falan bakasın.
ne sesi yavallaha kanka zamanında 2. el r5 1600 af almıştım işlemcide ses sorunu vardı işlemciyi takıyorum ses gelmiyor ama başka işlemci takıyorum ses geliyor garip
kanka bende anlamadım ki normal youtube spotfy ya da herhangi bir oyun ses geliyor sonra patırdı yapıp gidiyor 10 saniye sonra garip geldi bende işlemci alırken var mı yok mu ona bakıyorumne sesi ya![]()
ilk defa böyle bir sorun duydum geçmiş olsun hocamkanka bende anlamadım ki normal youtube spotfy ya da herhangi bir oyun ses geliyor sonra patırdı yapıp gidiyor 10 saniye sonra garip geldi bende işlemci alırken var mı yok mu ona bakıyorum
vallaha öyle ortak bende anlamadım ki anakartın ses kartı mı bozuldu diyorum yoksa kulaklık mı ihtimal vermedim işlemciye de yok işte işlemcidenmiş eski o zaman r3 3200g yi tekrar taktığımda direkt çalışıyordu sıkıntısız garip dikkat edin yani bende oldu .dilk defa böyle bir sorun duydum geçmiş olsun hocam![]()