rx 6500xt al knk ama sapphire alma bence diğer markalardada varmı bılmıyorum ama bende coil whine sesi varYakın zamanda sistem toplayacağım 1650 almam kesin idi ama bazı videolara denk gelene kadar.
6500 xt perfonmans konusunda çok tatmin edici gözüküyor ama bazı problem yaşayan arkadaşlar olmuş.
Şahsen sadece oyun amaçlı alacağım yazılım kısmından çok bir şey beklemiyorum (video kayıt vb).
Yazılımı stabil olsun yeterli sizin öneriniz nedir? Açıkcası wattman hatasından çok korkuyorum öte yandan 4-4.8k 1650 ekran kartına vermek istemiyorum.
AMD 6500 xt 3.5K kadar düşebiliyor.
Öneriniz kesin olarak hangisidir?
bunun yerine sapphire alması daha mantıklı ve daha ucuzPowercolor AMD Radeon RX 6500 XT Fighter OC AXRX 6500XT 4GBD6-DH/OC 4 GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Powercolor AMD Radeon RX 6500 XT Fighter OC AXRX 6500XT 4GBD6-DH/OC 4 GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yazılımsal sıkıntı yaşadın mı problem çıkarıyor mu ? Ne zamandır kullanıyorsun?rx 6500xt al knk ama sapphire alma bence diğer markalardada varmı bılmıyorum ama bende coil whine sesi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun yerine sapphire alması daha mantıklı ve daha ucuz
6500xtYakın zamanda sistem toplayacağım 1650 almam kesin idi ama bazı videolara denk gelene kadar.
6500 xt perfonmans konusunda çok tatmin edici gözüküyor ama bazı problem yaşayan arkadaşlar olmuş.
Şahsen sadece oyun amaçlı alacağım yazılım kısmından çok bir şey beklemiyorum (video kayıt vb).
Yazılımı stabil olsun yeterli sizin öneriniz nedir? Açıkcası wattman hatasından çok korkuyorum öte yandan 4-4.8k 1650 ekran kartına vermek istemiyorum.
AMD 6500 xt 3.5K kadar düşebiliyor.
Öneriniz kesin olarak hangisidir?
4.0 yada 3.0 oldunu nasıl anlicaz ekran kartindaRx6500xt Saphire olanı al.Bende var memnunum.
kullanmıyorum hocam 10 gün kullandım kullanmadım şuan kutuda yatıyorYazılımsal sıkıntı yaşadın mı problem çıkarıyor mu ? Ne zamandır kullanıyorsun?
Dostum şaka mısın powercolorun tasarımı gördün mü arkasına bakmanı öneririmrx 6500xt al knk ama sapphire alma bence diğer markalardada varmı bılmıyorum ama bende coil whine sesi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun yerine sapphire alması daha mantıklı ve daha ucuz
RX 6500 XT.
RX 6500 XT.
BencedeRX 6500 XT.
Hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Ekran kartını almış bulunmaktayım hayırlı olsun alırım Yeni konumda sizleri beklerim sevgili Donanım Arşivi.
evet gordum tam anlamıyla rezaletDostum şaka mısın powercolorun tasarımı gördün mü arkasına bakmanı öneririm
kime anlatıyon bilmıyomda kafan güzel galıba yada gözlerde problem var powercolor a iyi demedim iyi desem sapphire al demem tasarımı olsun back plate olmaması olsun kötü bir kartDostum şaka mısın powercolorun tasarımı gördün mü arkasına bakmanı öneririm