Alınabilir güzel seçimrx 6500 xt ekran kartı almıştım. alalı bayağı oldu. tam performansına çıkarmak için b550 chipsete geçmeyi düşünüyorum. 5500 işlemci alıp bir de b550 anakart almayı düşünüyorum. anakart için bütçem hemen hemen 2.7k civarı. herkese teşekkür ederim. iyi akşamlar dilerim.
Neden herkes bu fanı öneriyor.Performansı nasıl acabaFAN PERFORMAX GAMING PERFAN-120-H HAVA CPU SOĞUTUCU
teknomerkezim.com
ID Cooling 224XT ARGB V2 klonu çünküNeden herkes bu fanı öneriyor.Performansı nasıl acaba
dün ürünü 5600 ile kullanmaya başladım. vaktim dar olduğu için teste sokamadım ancak stok 5600 ile ile escape from tarkovda maksimum 69 derece celciusu gördü.Neden herkes bu fanı öneriyor.Performansı nasıl acaba
Gerekli testleri bekliyoruz hocam bende ona göre sipraiş geçeceğimdün ürünü 5600 ile kullanmaya başladım. vaktim dar olduğu için teste sokamadım ancak stok 5600 ile ile escape from tarkovda maksimum 69 derece celciusu gördü.
Hocam boşu boşuna neden fan alıyorsun ki 5600a geçmeye dahi paran yokken 1000 tllik soğutucu bakıyorsun. Stok soğutucu güzel bir macun ile 75 derece sabit çalıştırıyor 5600üsoğutucu olarak ID-Cooling SE-224-XT düşündüm. var mı tavsiyeniz?
Gerekli testleri bekliyoruz hocam bende ona göre sipraiş geçeceğim