dolandırıcı gibi geldi banaAlıntıyı görüntüle6500₺ ye alayım mı?
SSD kapasitesi hariç çok da kötü değil ama pahalı gibi birazAlıntıyı görüntüle6500₺ ye alayım mı?
Nedendolandırıcı gibi geldi bana
bundan başka önerebileceğin var mı? ayrıca tahmini valoda Csde kaç fps alırım 4:3 te oynuyorumbence alınabilir
Ben site üzerinden almayacağım adamlar iş yerine gideceğim bizim evin karşısında elden alacağım yaniSinerji Doom Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Eagle OC 12GB RTX4070Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Doom Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Eagle OC 12GB RTX4070Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
GT301 5A Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 5A Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Delta 5T - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Delta 5T oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Buralara bakarsan daha güvenilir ve daha uygun sistemler bulabilirsin incehesap ve itopyayada bakabilirsin ama oralarda bukadar uygun değil
Anladım sen bilirsin ben incehesaptan aldım gayette güvenilir hiçbir sıkıntı olmadı 1 sene önce aldım 5500 e 2060s ryzen 5 3600 var. ozaman indirimsiz 8 bin liralık sistemdi .Ben site üzerinden almayacağım adamlar iş yerine gideceğim bizim evin karşısında elden alacağım yani