Aozy 80+ Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 383 Dahası Reaksiyon skoru 238 İsim Ahmet ÖZYAVAŞ 8 Mart 2022 #1 Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2022 Arkadaslar bilgisayari yeniden actigimda boyle bi problemle karsilastim bilgisi olan acil yardim edebilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2022 Arkadaslar bilgisayari yeniden actigimda boyle bi problemle karsilastim bilgisi olan acil yardim edebilir mi ?
Musa Dinç 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 1,767 8 Mart 2022 #2 Aozy yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2022 Arkadaslar bilgisayari yeniden actigimda boyle bi problemle karsilastim bilgisi olan acil yardim edebilir mi ? Devamı için tıklayın... Apu sistem mi? Yeniden başlat eğer aynı uyarı gelirse driverlarını indir.
Aozy yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2022 Arkadaslar bilgisayari yeniden actigimda boyle bi problemle karsilastim bilgisi olan acil yardim edebilir mi ? Devamı için tıklayın... Apu sistem mi? Yeniden başlat eğer aynı uyarı gelirse driverlarını indir.