Şuan indirimde 650 tl ve hiç 1k görmedim o klavyeyidediğin klavye 1k ama
dediğin klavye 1k ama
dediğin klavye 1k ama
hocam bende almayı düşünüyorum bu klavyeyi ama gx blue olan versiyonu mu itopyadaki yoksa sadece roomer g mi (konuya pek hakim değilim hatam varsa kusura bakmayın düzeltirseniz sevinirim)Logitech G G512 Romer-G Tactile Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 Romer-G Tactile Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008755 ITOPYA'da.www.itopya.com
acıl alll
Aldım gittiLogitech G G512 Romer-G Tactile Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 Romer-G Tactile Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008755 ITOPYA'da.www.itopya.com
acıl alll
Roamer g indirimde olanı bide brown seitchi varhocam bende almayı düşünüyorum bu klavyeyi ama gx blue olan versiyonu mu itopyadaki yoksa sadece roomer g mi (konuya pek hakim değilim hatam varsa kusura bakmayın düzeltirseniz sevinirim)
bilmiyorumhocam bende almayı düşünüyorum bu klavyeyi ama gx blue olan versiyonu mu itopyadaki yoksa sadece roomer g mi (konuya pek hakim değilim hatam varsa kusura bakmayın düzeltirseniz sevinirim)
hayırlı olsun hocam öncelikle ses durumu nasıl yani bilgin varsa bahsedebilir misinAldım gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Roamer g indirimde olanı bide brown seitchi var