İşlemci minumum i9 olarak düşünüyorum. İ7'nin performansı yetersiz gelmesinden korkuyorum. Ekran kartıda 4060 üstü bir şey olarak düşünüyorum.
Fiyatı neden bu kadar uygun acaba? Hem QHD+ ekrana sahip hem 4070 ve i9 işlemci mevcut![]()
Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-9357 NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WQXGA Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-9357 NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WQXGA Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-9357 NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WQXGA Gaming Laptop özelliklerini...www.akakce.com
Zaten uzun zamandır böyle fiyatı hocam bir sorunu yok alabilirsin incelemesi mevcut.Fiyatı neden bu kadar uygun acaba? Hem QHD+ ekrana sahip hem 4070 ve i9 işlemci mevcut
intel alma laptoplarda anormal sorun var ısınma yüzünden performansı düşüyor ryzen ler daha başarılı haberin olsunİşlemci minumum i9 olarak düşünüyorum. İ7'nin performansı yetersiz gelmesinden korkuyorum. Ekran kartıda 4060 üstü bir şey olarak düşünüyorum.
Öneriniz var mı hocam? Bundan önce kullandığım laptop Asus vivobook idi. İ5-11300h olduğu halde aşırı ısınıyordu.intel alma laptoplarda anormal sorun var ısınma yüzünden performansı düşüyor ryzen ler daha başarılı haberin olsun
Teşekkür ederim. Özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi geldi. Diğer markaların bu fiyata bu tip özellikli cihazı biraz zor.Burada incelemesi mevcut.
Oyun oynuyorsan düşünmeden al derim.Öneriniz var mı hocam? Bundan önce kullandığım laptop Asus vivobook idi. İ5-11300h olduğu halde aşırı ısınıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim. Özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi geldi. Diğer markaların bu fiyata bu tip özellikli cihazı biraz zor.
Öneriniz var mı hocam? Bundan önce kullandığım laptop Asus vivobook idi. İ5-11300h olduğu halde aşırı ısınıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim. Özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi geldi. Diğer markaların bu fiyata bu tip özellikli cihazı biraz zor.