65k butce ile motor onerisi

Siz sunu atmistiniz hocam
Bir de air tag almayi dusunuyorum. Onun yerine onerebileceginiz bir sey var mi?
nokta atışı disk kilidi budur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz sunu atmistiniz hocam
Bir de air tag almayi dusunuyorum. Onun yerine onerebileceginiz bir sey var mi?
airtag
abus granit
onguard beast
sepetin bu

Hocam ben calinma konusunda cok tedirginim. alabilecegim herseyi alayim diyorum.
Bu 3 u yeter mi?
yeter. bana güven. 18. yılıma girdim motosiklet üstünde bu satın alıp bindiğim 21. motosikletim. Benim önerdiğim ürünleri alanlar motoru direğe bağlayıp tatile gidiyorlar :D

önerdiğim ürünleri yabancı forumlarda ve nette genel olarak araştır.

yeter. bana güven. 18. yılıma girdim motosiklet üstünde bu satın alıp bindiğim 21. motosikletim. Benim önerdiğim ürünleri alanlar motoru direğe bağlayıp tatile gidiyorlar :D

Tamamdir hocam tesekkurlerr

Hocam bu ikisi arasinda fark var mi?

Tamamdir hocam tesekkurlerr

Hocam bu ikisi arasinda fark var mi?
boyut farkı var bırının zıncırı daha kısa. xl olan daha uzun. zıncırın boyutuna netten bak atıyorum 120 cm ise kapattıgın zaman 60cm uzunluga duser baglayacağın yerı olc. bır metre al elıne zıncırı baglar gıbı tekerlekten gecır baglayacagın yere ve olc kac cm. ona göre satın al

boyut farkı var bırının zıncırı daha kısa. xl olan daha uzun. zıncırın boyutuna netten bak atıyorum 120 cm ise kapattıgın zaman 60cm uzunluga duser baglayacağın yerı olc. bır metre al elıne zıncırı baglar gıbı tekerlekten gecır baglayacagın yere ve olc kac cm. ona göre satın al
Selamun aleykum hocam, motosiklet tecrubenize istinsden belki biliyorsunuzdur diye bir soru sormak istiyorum.
Motoru disari koymaktansa iceri koymayi tercih ederim ama binanin girisinde 5-6 basamakli bir merdiven var. Bu merdivenden motoru kooayca ciksrip indirebilecegim bir yontem var mi? Yoksa disaridan devam mi?

Selamun aleykum hocam, motosiklet tecrubenize istinsden belki biliyorsunuzdur diye bir soru sormak istiyorum.
Motoru disari koymaktansa iceri koymayi tercih ederim ama binanin girisinde 5-6 basamakli bir merdiven var. Bu merdivenden motoru kooayca ciksrip indirebilecegim bir yontem var mi? Yoksa disaridan devam mi?
demirciden rampa yaptırabilirsin

demirciden rampa yaptırabilirsin
Selamün aleyküm hocam tekrardan, kilit geldi maşallahı var vapur kilidi gibi.
Normalde durumlardan dolayı mont ve eldiveni sonradan almayı düşünüyordum ama ailem almama ısrar ettiler o yüzden şimdiden alacağım.
Çok pahalı olmayan, eldiven olabilirse beyaz olursa güzel olur öneri yapabilir misiniz? mont bot falan ne lazımsa (ben tam bilmiyorum)
Bir de abus kilidi almam biraz sürecek o yüzden idaretenlik alarmı olan bir disk kilidi önerebilir misiniz. Veya direkt alarm da olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,046
Üyeler
190,499
Son üye
arvan132
Geri