8 aydır para biriktiriyorum yeni ekran kartlarının çıkmasını bekledim 65 k bütçem var sistem arayışımda karasız kaldım bana hazır sistem önerilerinizi atarsanız sevinirim.
Amd ekran kartı konusunda kuşkularım var 5070 veya 5070 ti lı bir sistem uzun vadede amd den daha iyi olmaz mı ?![]()
Zeus Infinity - Boom | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 TI 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Zeus Infinity - Boom | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 TI 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
hocam sadece oyun oynuyacaksanız amd her türlü daha güçlü hem saf güc olarak hemde fsr 4 artık görüntüyü bozmuyor 9070 her türlü daha iyidirAmd ekran kartı konusunda kuşkularım var 5070 veya 5070 ti lı bir sistem uzun vadede amd den daha iyi olmaz mı ?
2k oynuyacaksa işlemci için o kadar çıkmasına bile gerek yok gayet mantıklı sistemHazır sistem olarak almanızı tavsiye etmem, kendiniz toplarsanız hazır sisteme göre aynı fiyata daha iyi bir sistem toplamış olursunuz, parçaları size söyleyeyim fiyatlarıyla bunları alın.
Ekran kartı: Gigabyte RX9070 XT (33k)
İşlemci: Ryzen 7 9700x (12k)
Ram: Patriot viper venom 2x16 ddr5 6000 mhz cl30 (3.8k)
Anakart: B650 çipsetli Gigabyte, MSİ Bu markalardan birini tercih edin (7k)
Depolama: Kioxia G3 Plus 2 Tb (4.6k)
Power supply: Corsair RM750e( 4.4k)
Kasa: Corsair 3000D siyah veya beyaz(2.6k)
Toplam 67.400 TL yapar
Ve muazzam bir sisteminiz olur, sizin için tek tek özenle seçtim, kurulum çok kolay YouTube’dan bakıp yaparsınız olmadı anlayan birine veya bilgisayarcıya yaptırıp kullanırsınız.
İlk bilgisayarım olacak bu yüzden toplama konusunda ne kadar kolay olsada tedirginim o yüzden hazır sistem arıyorum emeğine sağlık dostumHazır sistem olarak almanızı tavsiye etmem, kendiniz toplarsanız hazır sisteme göre aynı fiyata daha iyi bir sistem toplamış olursunuz, parçaları size söyleyeyim fiyatlarıyla bunları alın.
Ekran kartı: Gigabyte RX9070 XT (33k)
İşlemci: Ryzen 7 9700x (12k)
Ram: Patriot viper venom 2x16 ddr5 6000 mhz cl30 (3.8k)
Anakart: B650 çipsetli Gigabyte, MSİ Bu markalardan birini tercih edin (7k)
Depolama: Kioxia G3 Plus 2 Tb (4.6k)
Power supply: Corsair RM750e( 4.4k)
Kasa: Corsair 3000D siyah veya beyaz(2.6k)
Toplam 67.400 TL yapar
Ve muazzam bir sisteminiz olur, sizin için tek tek özenle seçtim, kurulum çok kolay YouTube’dan bakıp yaparsınız olmadı anlayan birine veya bilgisayarcıya yaptırıp kullanırsınız.
Amd’nin piyasaya sürdüğü 9070, 9070 XT modelleri güncellenmiş FSR 4 teknolojisiyle geliyor, 5070 ve 5070 ti e rakip olarak çıktı bu kartlar ve performan konusunda çok çok iyiler aradaki uçurum fiyat farkı performansda yok o yüzden gönül rahatlığıyla amd alabilirsiniz.Amd ekran kartı konusunda kuşkularım var 5070 veya 5070 ti lı bir sistem uzun vadede amd den daha iyi olmaz mı ?
Dostum gerçekten üzülüyorum o hazır sistemleri gördükçe, verilen paraya karşılığı alınsa baş tacı karşı değilim fakat yani ben aynı paraya sana yazdığım sistemi o sistemlerle kafa kafaya teste soksak uçurum performans farkı olacak, o yüzden bir düşünün inanın gözünüzde büyütülecek bir durum yok, ben size yardımcı olmaya çalışıyorumİlk bilgisayarım olacak bu yüzden toplama konusunda ne kadar kolay olsada tedirginim o yüzden hazır sistem arıyorum emeğine sağlık dostum
İleride Nvidia nın çıkarabileceği teknolojilerden yararlanamam gibi geliyor geçmişte amd ekran kartı almış olan arkadaşlarımdan asla amd ekran kartı alma gibi bir söylem aldım o yüzden ne kadar iyi olursa olsun yine tam olarak içime sinmiyor .Amd’nin piyasaya sürdüğü 9070, 9070 XT modelleri güncellenmiş FSR 4 teknolojisiyle geliyor, 5070 ve 5070 ti e rakip olarak çıktı bu kartlar ve performan konusunda çok çok iyiler aradaki uçurum fiyat farkı performansda yok o yüzden gönül rahatlığıyla amd alabilirsiniz.
Sağol dostum 1 aydır hazır sistem bakıyorum önerdiğin sistem kalitesinde bu fiyata hazır sistem ciden bulamadım doğru söylüyorsun ama kredi kartı ile taksitli alıcam o yüzden de toplama almam biraz zor.Amd’nin piyasaya sürdüğü 9070, 9070 XT modelleri güncellenmiş FSR 4 teknolojisiyle geliyor, 5070 ve 5070 ti e rakip olarak çıktı bu kartlar ve performan konusunda çok çok iyiler aradaki uçurum fiyat farkı performansda yok o yüzden gönül rahatlığıyla amd alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum gerçekten üzülüyorum o hazır sistemleri gördükçe, verilen paraya karşılığı alınsa baş tacı karşı değilim fakat yani ben aynı paraya sana yazdığım sistemi o sistemlerle kafa kafaya teste soksak uçurum performans farkı olacak, o yüzden bir düşünün inanın gözünüzde büyütülecek bir durum yok, ben size yardımcı olmaya çalışıyorum
bunu kim söylediyse inanma aktif olarak 7800xt pure kullanıyorum kasımdan beri herhangi bir sorunu yok daha bir kere hata almadım veya bir sorunum yok eski 5000 ve 6000 serilerini kullananların 7 ve 9 serisini kötülemesi şuan alınacaksa amd alınırİleride Nvidia nın çıkarabileceği teknolojilerden yararlanamam gibi geliyor geçmişte amd ekran kartı almış olan arkadaşlarımdan asla amd ekran kartı alma gibi bir söylem aldım o yüzden ne kadar iyi olursa olsun yine tam olarak içime sinmiyor .