- Bütçe
- 10000
Beyler herkese iyi geceler iyisiyle kötüsüyle sonunda bu sistemi aldım eleştirilerinizi olumlu veya olumsuz bekliyorum sadece monitör kaldı 2k 180 ve üstü hz neler alınabilir teşekkürler
27 inç yeterli zaten incehesaptaki gamepower monitörü tam alıyordum dedim bi sorayım foruma her şeyi en iyi alıp onu kötü almak istemedimMSI G274QPF E2 27" ama 27 inç
aman hocam on numara sistem kurmuşsun ne gamepowerı27 inç yeterli zaten incehesaptaki gamepower monitörü tam alıyordum dedim bi sorayım foruma her şeyi en iyi alıp onu kötü almak istemedim
gamepower alma sakın iyi bir marka değil bunlara bakabilirsin.27 inç yeterli zaten incehesaptaki gamepower monitörü tam alıyordum dedim bi sorayım foruma her şeyi en iyi alıp onu kötü almak istemedim
Rekabetçide oynayacağım da sistem 2k istiyor o yüzdenElinizdeki sistemle fps oyunlarında yüksek değerler alabilirsiniz istediğiniz rekabetci degilse bir şey diyemem ama şahsen ben 1080p de fast ips 240 hz seçerdim
Teşekkür ederim fiyatları düşer mi acaba normal mi yoksaaman hocam on numara sistem kurmuşsun ne gamepowerı
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1080p almayın bence de, darboğaz yapar.Rekabetçide oynayacağım da sistem 2k istiyor o yüzden
düşmez hocam ben de bu fiyattan aldım uzun süre takip ettim. incehesap stokları tükendikten sonra 15k'dan aşağı satılmaz hatta. amazondan taksitle alabilirsiniz.Rekabetçide oynayacağım da sistem 2k istiyor o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim fiyatları düşer mi acaba normal mi yoksa
Hmm anladım taksite girmeyeceğim ya elimde peşin var alırsam öyle alırım philipsin monitörü var o nasıl1080p almayın bence de, darboğaz yapar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşmez hocam ben de bu fiyattan aldım uzun süre takip ettim. incehesap stokları tükendikten sonra 15k'dan aşağı satılmaz hatta. amazondan taksitle alabilirsiniz.
yukarıda attıklarıma bakabilirsin.Hmm anladım taksite girmeyeceğim ya elimde peşin var alırsam öyle alırım philipsin monitörü var o nasıl
Link atabilirseniz daha doğru olurHmm anladım taksite girmeyeceğim ya elimde peşin var alırsam öyle alırım philipsin monitörü var o nasıl
Link atabilirseniz daha doğru olur
Gördüm hocam karşılaştırıyorumyukarıda attıklarıma bakabilirsin.
bu hzlerde en iyisi arkadaşın attığı dell monitör. hem verdiği satış sonrası destek hem de paneli ile. ben 2k ve 240 hz aşağısı istemediğim için msi aldım. siz sorun değil diyorsanız dell olanı alabilirsiniz.Philips Evnia 27M2N5500-00 27" 0,5 ms (MPRT) 180Hz QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Gördüm hocam karşılaştırıyorum