Çözüldü✓ 65mbps internetim var fakat 50kb indirme alıyorum

Xqezz

80+
Reaksiyon skoru
11
Başlıktada yazdığım gibi turkcell superonline kullanıyorum ve 65mbps internetim var fakat bir şey indirmeye çalıştığımda 40-50 kb arası gidip geliyor sadece bilgisayarda oluyor bu telefonumdan birşeyi rahatca indireniliyorum ve son 3 gündür böyle eskiden normal hızında kullanabiliyordum

Başlıktada yazdığım gibi turkcell superonline kullanıyorum ve 65mbps internetim var fakat bir şey indirmeye çalıştığımda 40-50 kb arası gidip geliyor sadece bilgisayarda oluyor bu telefonumdan birşeyi rahatca indireniliyorum ve son 3 gündür böyle eskiden normal hızında kullanabiliyordum
kilobayt mı? Garip @Rennes

speedtest yapabilir misiniz ? Kablolu bir bağlantı mı var ? Son olarak modem ayarlarından dsl bilgilerini atar mısınız ?

Ara adamları ordan sifirliyip duzeltiyolar bende öyle yaptirdim

Ekler

• ookla.png
    ookla.png
    25.9 KB · Hit: 34
evet kablolu ve dsl ayarlarına nasıl bakacağımı billmiyorum
192.168.1.1 ayarlar kısmında xdsl ya da dsl bilgileri gibi bir şey yazar onu atarsanız iyi olur. Telefonla speed test yaptığınız da hızınız kaç çıkıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,614
Üyeler
184,654
Son üye
sedat771
Geri