hocam qick xfx in orta seviyesidir çok başarılı denmez keza safir de çok başarılı değilMerhabalar sadece bilenler cevaplasın lütfen. Asagidaki 2 modelden hangisini tercih etmeliyim artilari ve eksileriyle belirtirseniz sevinirim
Kararsiz kaldim ben de. 2 fanli modeli güzel defil xfxin ama 3 fanlisi gena değil diyorlarhocam qick xfx in orta seviyesidir çok başarılı denmez keza safir de çok başarılı değil
ama hem 2 fanlı olup daha küçük olması hemde rgb olmasından dolayı safir tercih ederdim
Aynen 2 fanlıdan uzak dur. 3 fanlı modeli güzel.Kararsiz kaldim ben de. 2 fanli modeli güzel defil xfxin ama 3 fanlisi gena değil diyorlar
İki ürün de 40 desibelde aynı soğutma performansına sahip.İzledim bunu ama kisaltmalarin vb ne anlama geldigini bilmiyorum
hocam xfx in 3 versiyonu varKararsiz kaldim ben de. 2 fanli modeli güzel defil xfxin ama 3 fanlisi gena değil diyorlar
Anladim hocam. Ben performans bakiyorum kasa yaniyo zaten ışıl ışılhocam xfx in 3 versiyonu var
swft 2 fan
qick 3 fan
merc 3 fan
2fanlı olandan uzak dur ama qick te harika denemez merc olsaydı merc seç derdim
qick mi safir mi dersen ben safir seçerdim rgb si oldugu için ve hacmi daha az oldugu için
hacmi az demek kasaya daha fazla hava demek
belkide rgb manyagı oldugum için hosuma gidiyor bilmiyorum