Neler Yeni

6600xt önerisi istiyorum

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

onr1818

80+ Bronze
Asrock iyidir 5600xt si var bende 1 yıla yakın süredir madencilik yapıyor çoğu 5600xt den serin çalışıyor özellikle bellekleri yazın hiç sorun çıkartmadı

arisaka

80+ Bronze
Geçen haftalarda 6600XT phantom gaming aldım kartta inanılmaz CW vardı. CW dışında halen daha çözülemeyen saçma sapan driver sorunları da cabası, kart kendi kendine kafayı yedi siyah ekrana düştü fanlar deli gibi dönmeye başladı falan en son driverı sildi. Ertesi gün söktüğüm gibi iadeye gönderdim, şahsen AMD ekran kartlarından uzak duruyorum. Yıllar içinde bir ton AMD kart kullandım ve hep bir sorun, sıkıntı mutlaka vardı. Kimseye al yada alma demem ama bu saatten sonra asla kasamın içine AMD bir ekran kartı da sokmam.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
10.950 tl ye aldım. Normalde sapphire den şaşmazdım ama yazılım sıkıntısı çekenler vardı. Diğer kartlarla rog strix arasında kaldım. Rog strix i bilen biliyor zaten direk onu cebimi sıfırlayarak aldım.

ugrkrl53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
uğur
PowerColor Fighter RX6600 8GB 128Bit GDDR6 ben bunu aldım sistem içerisinde rx6600 xt yapılıyordu tek marka açısından kötü müdür ısınma olur mu iptal mi edeyim siparişi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem aldım çünkü tek ekran kartı değil :/
Bende senin sistemden aldım test felan yaptınmı birader bende tırstım

krammer

80+ Bronze
Geçen haftalarda 6600XT phantom gaming aldım kartta inanılmaz CW vardı. CW dışında halen daha çözülemeyen saçma sapan driver sorunları da cabası, kart kendi kendine kafayı yedi siyah ekrana düştü fanlar deli gibi dönmeye başladı falan en son driverı sildi. Ertesi gün söktüğüm gibi iadeye gönderdim, şahsen AMD ekran kartlarından uzak duruyorum. Yıllar içinde bir ton AMD kart kullandım ve hep bir sorun, sıkıntı mutlaka vardı. Kimseye al yada alma demem ama bu saatten sonra asla kasamın içine AMD bir ekran kartı da sokmam.
Teknobiyotikden aldım bu sabah taksitle yarın kargoya verilecek. Sende oradan almıştın galiba. Genel bir problem mi acaba bilginiz var mı merak ettim ?

Teknobiyotikden aldım bu sabah taksitle yarın kargoya verilecek. Sende oradan almıştın galiba. Genel bir problem mi acaba bilginiz var mı merak ettim ?
Bir de aklıma komik bir ihtimal geldi sizin iade ettiğinizi bana yollama gibi bir durum olabilir mi ? 😂

arisaka

80+ Bronze

Bir de aklıma komik bir ihtimal geldi sizin iade ettiğinizi bana yollama gibi bir durum olabilir mi ? 😂
Evet modele özel bir sorun olabilir çünkü hepsi aynı banttan çıkıyor ve yine hepsi aynı kapasitörleri kullanıyor. Ayrıca kartın ön yüzünde ince bir jelatin olur o yoksa eğer anla ki eline gelen kart iade ürün.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Evet modele özel bir sorun olabilir çünkü hepsi aynı banttan çıkıyor ve yine hepsi aynı kapasitörleri kullanıyor. Ayrıca kartın ön yüzünde ince bir jelatin olur o yoksa eğer anla ki eline gelen kart iade ürün.
Benimde kart gelince videoyu açıp kargoyu kontrol edicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Cuma günü gaming gecesi indirimlerinde 2 haftadır Asus ROG geliyor 10k₺'ye yanında da anakart ile birlikte. Anakart işine yaramazsa satarsın, neredeyse 9k₺'ye denk geliyor.

krammer

80+ Bronze
Aynen bende aynı şekilde yapacağım. Çarşamba günü elimde olacak video çekerek açacağım herhangi bir sorun olursa direkt aynı gün iade

arisaka

80+ Bronze
En doğrusunu yaparsın. Teknobiyotik kadar rezalet bir şirket daha görmedim. Adamlar iademden bile kesinti yapmış. 9677 TL ye aldığım kartın iadesini 9653 TL olarak yapmışlar. İade için ödediğim 46 TL kargo ücreti de cabası. Gerçekten teknobiyotikten alarak çok büyük kumar oynuyorsunuz ama inşallah başınız ağrımaz. Ben kendilerini THH ye vericem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,678
Üyeler
163,035
Son üye
Regalis
Top Bottom