Neler Yeni

6650 XT alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Fsr yetersiz kalıyor görüntüye önem veren şahsım adına konuşayım. 30 fps fazla da alsam görüntü bozulunca anlamı kalmıyor. Dlss varken şahsen şu an olan amd kartların hic birini almam. Parası az olan için mecburi tercih konusu ayrıdır. Ucuz diye amd kart alanlar steam kullanıcılarında nvidia niye üstün sorgulasınlar. Nvidianın reklamı daha kuvvetli gibi bir basit savunma yapmayın. Onca insan akılsız değil reklama kanmaz. Aralarındaki görüntü kalite farkına göre değerlendiriliyor ve daha az sorun yaşamak da genel gayedir. Bu yüzden nvidia daha çok tercih ediliyor, dlss açınca kaliteden ödün vermemek çok büyük rol oynadığı aşikar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Fsr yetersiz kalıyor görüntüye önem veren şahsım adına konuşayım. 30 fps fazla da alsam görüntü bozulunca anlamı kalmıyor. Dlss varken şahsen şu an olan amd kartların hic birini almam. Parası az olan için mecburi tercih konusu ayrıdır. Ucuz diye amd kart alanlar steam kullanıcılarında nvidia niye üstün sorgulasınlar. Nvidianın reklamı daha kuvvetli gibi bir basit savunma yapmayın. Onca insan akılsız değil reklama kanmaz. Aralarındaki görüntü kalite farkına göre değerlendiriliyor ve daha az sorun yaşamak da genel gayedir. Bu yüzden nvidia daha çok tercih ediliyor, dlss açınca kaliteden ödün vermemek çok büyük rol oynadığı aşikar.
dlss bir bende mi kaliteden ödün veriyor

Naex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Halis Kavraz
İlgilendiği Kategoriler
Donanım - Çevre Birimleri - Alışveriş
3060, 6650'den çok daha iyi. her şey saf ferformans değil. fsr dlss ile kıyaslanamaz ve neredeyse her oyunda dlss var.
Her oyunda FSR'da var. FSR Oyuna göre değil,oyundan açılan bir mod değil DLSS gibi.

DLSS evet çok daha iyi daha ileri bir teknoloji fakat.Aradaki fiyat farkıda görmezden gelinemez :( Ben bu fiyata bu performans alınır mı? diyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
3060ti seviyesinde bir kart fiyatı da gayet iyi alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Her oyunda FSR'da var. FSR Oyuna göre değil,oyundan açılan bir mod değil DLSS gibi.

DLSS evet çok daha iyi daha ileri bir teknoloji fakat.Aradaki fiyat farkıda görmezden gelinemez :( Ben bu fiyata bu performans alınır mı? diyorum :D
aynı FSR'dan bahsettiğimize emin misin?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
FSR2.0 DLSS'ten bile daha iyi görünüyor.
1652985816884.png

3060Ti dengi bir kart değil. hele 2K'da hiç değil.

6600XT'den 300-500 TL daha pahalıysa, ve iyi bir modelse ancak alınmasını tavsiye ederim.
1652985807434.png

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Merhaba,sormak istediğim soru 6650XT parasını hak ediyormu ? İncehesap'da şu anda Mech modeli 8499 TL'den satılıyor bu para verilirmi yoksa beklesem daha iyi fırsatlar denk gelirmi ? Malum ekran kartı fiyatları aşağı yönlü şu sıralar. 2K Sistem için alacağım FSR'yi aktif şekilde kullanmayı düşünüyorum(Kartın 2k kartı olmadığını biliyorum FSR ile FPS değerleri yeterli gibi).

Düşünceleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
parasını hak ediyor alınabilecek bir kart

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular