The Batman
80+ Silver
FSR güzel ama desteklediği oyunların artması lazım
rsr ve dlss açıkken karşılaştır bide hemde her oyundadlss açıkken karşılaştır bide
rsr var hocamFSR güzel ama desteklediği oyunların artması lazım
dlss bir bende mi kaliteden ödün veriyorFsr yetersiz kalıyor görüntüye önem veren şahsım adına konuşayım. 30 fps fazla da alsam görüntü bozulunca anlamı kalmıyor. Dlss varken şahsen şu an olan amd kartların hic birini almam. Parası az olan için mecburi tercih konusu ayrıdır. Ucuz diye amd kart alanlar steam kullanıcılarında nvidia niye üstün sorgulasınlar. Nvidianın reklamı daha kuvvetli gibi bir basit savunma yapmayın. Onca insan akılsız değil reklama kanmaz. Aralarındaki görüntü kalite farkına göre değerlendiriliyor ve daha az sorun yaşamak da genel gayedir. Bu yüzden nvidia daha çok tercih ediliyor, dlss açınca kaliteden ödün vermemek çok büyük rol oynadığı aşikar.
Her oyunda FSR'da var. FSR Oyuna göre değil,oyundan açılan bir mod değil DLSS gibi.3060, 6650'den çok daha iyi. her şey saf ferformans değil. fsr dlss ile kıyaslanamaz ve neredeyse her oyunda dlss var.
senin dediğin rsr ama haklısınHer oyunda FSR'da var. FSR Oyuna göre değil,oyundan açılan bir mod değil DLSS gibi.
Dlss kalite modunda mı açıyorsun?dlss bir bende mi kaliteden ödün veriyor
evet ama bana kalite çok bozulmuş gibi geliyor neredeyse hiç dlss kullanmdımDlss kalite modunda mı açıyorsun?
aynı FSR'dan bahsettiğimize emin misin?Her oyunda FSR'da var. FSR Oyuna göre değil,oyundan açılan bir mod değil DLSS gibi.
DLSS evet çok daha iyi daha ileri bir teknoloji fakat.Aradaki fiyat farkıda görmezden gelinemez Ben bu fiyata bu performans alınır mı? diyorum
parasını hak ediyor alınabilecek bir kartMerhaba,sormak istediğim soru 6650XT parasını hak ediyormu ? İncehesap'da şu anda Mech modeli 8499 TL'den satılıyor bu para verilirmi yoksa beklesem daha iyi fırsatlar denk gelirmi ? Malum ekran kartı fiyatları aşağı yönlü şu sıralar. 2K Sistem için alacağım FSR'yi aktif şekilde kullanmayı düşünüyorum(Kartın 2k kartı olmadığını biliyorum FSR ile FPS değerleri yeterli gibi).
Düşünceleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
hocam 3050 mi kullanıyorsunuz?evet ama bana kalite çok bozulmuş gibi geliyor neredeyse hiç dlss kullanmdım