Neler Yeni

6650 XT alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Alınır merc modeli fiyatını hak ediyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Naex
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Mobile derken laptoptan bahsediyorsan kasa pc performansı beklememek lazım. Monitör iyimiş bu arada.
zaten masaüstü performansı beklemiyorum ama dlss in aynı dlss olması gerekmez mi yani benimkisi laptop diye daha bulanık bir görüntü verebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobile derken laptoptan bahsediyorsan kasa pc performansı beklememek lazım. Monitör iyimiş bu arada.
sağolun bu arada şans eseri denk gelip almıştım monitörü

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
zaten masaüstü performansı beklemiyorum ama dlss in aynı dlss olması gerekmez mi yani benimkisi laptop diye daha bulanık bir görüntü verebilir mi?
Laptop konusunda ne söylesem yalan olur. Ancak kasa pc deki ile birebir aynı kartı laptopa yapabildiklerini sanmıyorum. Tek bildiğim daha düşük profilli yaptıkları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Laptop konusunda ne söylesem yalan olur. Ancak kasa pc deki ile birebir aynı kartı laptopa yapabildiklerini sanmıyorum. Tek bildiğim daha düşük profilli yaptıkları.
normalde yüzde 15 gibi bir fark var bendeki kartta masaüstü ile arasında ama ben overclock ile yüzde 9-10 performans artışı sağladım şu anda 3060(masaüstü) nü geçiyor kartım :)

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Amd candır kral. Adamlar yaptığı teknolojiyi direk şak diye paylaştı. Ekran kartı serisi destekleyen Nvidia bile kullanabiliyor. FSR 1.0 evet kötü bir teknoloji; lakin FSR 2.0 ile Native yani normal çözünürlük arasında fark yok denecek kadar az. Sadece çok hafif hissettirmeyen bir bulanıklık var. Fiyatına bakacak olursan eğer direk al. Eski bilgisayarım AMD sistem ve çok memnunum. Hala çoğu oyunu 80 90 fps oynatıyor. r7 360 ekran kartı var. Taş gibi çalışıyor. Sonra 1650 laptop aldım. Pişman oldum. AMD'nin tadını veremiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,564
Üyeler
164,331
Son üye
bophie
Top Bottom