Bu kadar yüksek fan devrinde bu sıcaklık normal değil hotspotta nerdeyse 100 derece
10 kbakım lazım fiyatı kaç
Alınmaz mı yaniBu kadar yüksek fan devrinde bu sıcaklık normal değil hotspotta nerdeyse 100 derece
pahalıymış hocam başka ilana bakın bakım parasıda vereceksiniz çünkü10 k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınmaz mı yani
pahalıymış hocam başka ilana bakın bakım parasıda vereceksiniz çünkü
hocam bendede 6750 xt var 7 aylık kart zorlamadım bile adam akıllı ben actıgım gibi 70 derece görüyor orda kalıyor bu hangi model ona göre konuşalım
[adanada yasıyorum ve klımasız bu etkenlerde var tabı]hocam bendede 6750 xt var 7 aylık kart zorlamadım bile adam akıllı ben actıgım gibi 70 derece görüyor orda kalıyor bu hangi model ona göre konuşalım
Sizde hangi model varhocam bendede 6750 xt var 7 aylık kart zorlamadım bile adam akıllı ben actıgım gibi 70 derece görüyor orda kalıyor bu hangi model ona göre konuşalım
[adanada yasıyorum ve klımasız bu etkenlerde var tabı]
asus dualSizde hangi model var
Daha yeni pc topluyorum bu model asus rog strix modelihocam bendede 6750 xt var 7 aylık kart zorlamadım bile adam akıllı ben actıgım gibi 70 derece görüyor orda kalıyor bu hangi model ona göre konuşalım
[adanada yasıyorum ve klımasız bu etkenlerde var tabı]
asus duaniye o kadar ısınıyor
70 de kalıyor hocam max 72 gördüm adana zaten yanıyor birdeMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye o kadar ısınıyor
güzel modelDaha yeni pc topluyorum bu model asus rog strix modeli
10dklık test iste sorunsuzsa alDaha yeni pc topluyorum bu model asus rog strix modeli
70 de kalıyor hocam max 72 gördüm adana zaten yanıyor birde
güzel model
10dklık test iste sorunsuzsa
Kaç çıkması lazım hotspot ve tempin70 de kalıyor hocam max 72 gördüm adana zaten yanıyor birde
güzel model
10dklık test iste sorunsuzsa al