Neler Yeni

6700xt 500w psu ile çalışır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Merhaba bilgisayarımı yükseltmek istiyodum kanpanyada 6700xt gorunce hemen aldım fakat psu nun yetip yetmeyeceği sonradan aklıma geldi işlemciyle zaten darboğaz yapacak biraz ama işlemciyi zaten ileride yükselticem sizce psu şuanlık çalıştırır mı ancak bir ay sonra yeni bir psu alabilirim

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Merhaba bilgisayarımı yükseltmek istiyodum kanpanyada 6700xt gorunce hemen aldım fakat psu nun yetip yetmeyeceği sonradan aklıma geldi işlemciyle zaten darboğaz yapacak biraz ama işlemciyi zaten ileride yükselticem sizce psu şuanlık çalıştırır mı ancak bir ay sonra yeni bir psu alabilirim
Çalıştıracagını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Çalışmaz bence

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,266
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
6700xt Ortalama 200watt cekiyor
islemcin ne bilmiyorum fakat amd ise ortalama 60-70 ceker herhalde
Calistirir merak etme, olmadi fps kisitlarsin.
Bende 400watt lik dandirik bi psu vardi imzadaki sistem icin kimse calistirmaz idare etmez demisti 1 yil boyunca o psu ile kullandim 1 kere kapanmadi
Cok Guc tukettirmedigin surece sikinti olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,193
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom