Proletarya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 941
bende ona takıldım amd de zaten lhr yok diye biliyorum.LHR'siz derken?![]()
bende ona takıldım amd de zaten lhr yok diye biliyorum.LHR'siz derken?![]()
Açıklamaya bunu yazmışlar zaten yokta bilgi vermek için yazmışlar benceLHR'siz derken?![]()
Hayır yok aslındabunun lhr olan modeli de mi var ?
güzel oyunmuş o zaman.Hayır yok aslında![]()
Çok yanlış şeyler yazmışlar ama neyseAçıklamaya bunu yazmışlar zaten yokta bilgi vermek için yazmışlar bence
Bu ekran kartı modeli, üreticisi tarafından müdahale edilmemiş, LHR değerleri düşürülmemiş üretimdir.
lhr nvidia icinbunun lhr olan modeli de mi var ?
İkisi hemen hemen denk gibi gördüğüm kadarıyla TUF olduğu için bir tık daha iyi olmuş olabilir 3060ti DLSS de var tabiidün 10900e 3060ti tuf aldım. Buda çok iyi bir tercih
6600 en dip fiyata satildi zaten. 6500tlden dusmez. o orta segment 6500tl ile başladıGaming.gen neredeyse her karta on numara indirim yaptı bir 6600 e yapmadı
kağıt üstünde 3070 rakibi ama 3070 den zayıf zaten 1080p monitör var.İkisi hemen hemen denk gibi gördüğüm kadarıyla TUF olduğu için bir tık daha iyi olmuş olabilir
Yok, yanlış veya eksik bilgi vermiş, diyebiliriz.bunun lhr olan modeli de mi var ?
amazondan değilde Türkiye garantili almak istiyorum 6500 TL altına inecek gibi dün incehesap bile anakartla beraber o fiyata yakın sattı.6600 en dip fiyata satildi zaten. 6500tlden dusmez. o orta segment 6500tl ile başladı