Neler Yeni

6700xt Asus dual mi xfx qick mi?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ali Mert Okuducu
Bu ekran kartı için açtığım 3. Konu sanırım ama şimdiden kusura bakmayın 😄. Asusun kutusu yok xfxin iç kutusu var. Fiyat olarak aynılar. Bazı yerlerde Asus duallerde cw sesi oluyor demişler. Kullanan var mı?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ali Mert Okuducu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Bu ekran kartı için açtığım 3. Konu sanırım ama şimdiden kusura bakmayın 😄. Asusun kutusu yok xfxin iç kutusu var. Fiyat olarak aynılar. Bazı yerlerde Asus duallerde cw sesi oluyor demişler. Kullanan var mı?
ben xfx alirdim redditde bircok kisi asusun amd ekran kartlarinin nvidia kadar kaliteli olmadigini soyluyor

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ali Mert Okuducu

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ali Mert Okuducu

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
Merc bulursan al kullanıyorum serinin de en üstü pişman olmazsın.cw sesi olabilir takılma ona kronik gibi bişey bu kartlarda
Benimkinde de var dikkat etmezsen anlamazsın

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bazıları Asus diyor bazıları xfx diyor konu açayım netliğe kavuşsun dedim. Şimdi daha çok kafam karıştı
AMD GPU Tierlist.png

Buğrahan Mert

80+ Silver
Bazıları Asus diyor bazıları xfx diyor konu açayım netliğe kavuşsun dedim. Şimdi daha çok kafam karıştı
Knk sen asus almak istiyosun bana öyle geldi hahshsha

Bende asus var 1660 uygulaması çok kötü driver güncellemesi yapamıyorum sürekli hata veriyor hiç hoşuma gitmiyor nvidia tarafı ayrıca asus baya dolandırıcı rog ally için yarısı kadar tamir ücreti istemişlerdi asus sevmiyorum genel

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mustafa Aydemir
cool whine var hocam doğru kullanıyorum

Top Bottom