Hocam en tepe kartlardan Red Devil. Rog Strix ile yakın. Asus Dual XFX merc fln hepsini ezer.İnşallah olmaz dostum güle güle kullan ben de karar verebilirsem alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Markayı duymadım diye hiç bakmamıştım ancak çok iyi duruyor cidden teşekkür ederim videolarını izleyip listeye ekleyeceğim.
Kim diyor bu 3 marka alınabilir sadece diye? Gigabyte zaten son zamanlarda ekran kartlarında deli gibi tökezliyor. MSI modellerin ise fiyatları belli dandik ventuslara ne kadar para istiyorlar. İnsanlara yanlış bilgiler vermeyin ASUS MSI Gigabyte dışındaki markalar alınmaz diye. Bal gibide alınır, Palit, Galax, Inno3d, Powercolor, Sapphire ve nicesi hepsi alınabilecek kartlara sahip.sayın hocam türkiye de alınabilicek 3 marka var zaten asus msi gigabyte siz tercihinizi asustan yapmalısınız. Ayrıca asus 3 yıl garanti veriyor. son olarak 6 bin serileri zaten dual olsun xl modelleri olsun soğutmaları çok başarılı.Kasanızda yeterli hava kanalı bulunursa yapıştırın gitsin
Harbiden çok hoşuma gitti hocam listeye ekledimTepe modellerden. Red devil koleksiyonluk aşırı iyi karttır. Aşırı havalı bir RGB'si de var.
Duymadığıma utandım vallahi hocam şu an cidden. Arkadaşın da attığı videoyu izledim efsane duruyor ve performans olarak da iyi gibi kesinlikle değerlendiricem birinci sıraya yazdım şu anHocam en tepe kartlardan Red Devil. Rog Strix ile yakın. Asus Dual XFX merc fln hepsini ezer.
Merc 319 modelini almayı düşünüyordum hocam asusu zaten eledim sayenizde ancak powercolor cidden iyi duruyor tercihimi ondan yana kullanırım sanırım.Xfx ama hangi xfx? Asus dual soğutması cok iyi ama cw cok yaygin o kartta
İyi ki gelip sordum hocam cidden hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için birkaç güne powercolor alırım diye düşünüyorum.PowerColor RX 6700 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 6700 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 6700 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 12.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kesinlikle Red Devil. 6900 XT olanını kullanıyorum harika bir kart. Biraz undervolt ve fan ayarı ile 60-65 arasında geziyor kart. Tip olarak ise benim gözümde bir numaralı kart. Kesinlikle önerdiğin markalar yerine bunu öneririm.
Asus'da coil whine çok görülüyor. Şu an 2 arkadaşımda var ikisinde de coil whine var.
XFX ise iyi ama tip olarak Red Devil gerisinde kalıyor bence.
O yüzden kesssssinlikle Red Devil öneririm.
sevgili hocam türkiyede vermiş oldukları hizmetler belli. Distribütörler de ORTADA o sebebten dolayı en sağlıklı alınacak kart markalarını saydım eğer uzun kullanım düşünülüyorsa tabi diğer x markalarda alınır fakat belli bir zaman sonra başlıyor sıkıntılar. ben almam tavsiye etmem.Kim diyor bu 3 marka alınabilir sadece diye? Gigabyte zaten son zamanlarda ekran kartlarında deli gibi tökezliyor. MSI modellerin ise fiyatları belli dandik ventuslara ne kadar para istiyorlar. İnsanlara yanlış bilgiler vermeyin ASUS MSI Gigabyte dışındaki markalar alınmaz diye. Bal gibide alınır, Palit, Galax, Inno3d, Powercolor, Sapphire ve nicesi hepsi alınabilecek kartlara sahip.
Her distribütör aynı. Eğer HP gibi kendin türkiyeye gelip servis açmazsan (farklı bir piyasa olabilir örnek olarak veriyorum sadece) her firma neredeyse aynı çalışır.sevgili hocam türkiyede vermiş oldukları hizmetler belli. Distribütörler de ORTADA o sebebten dolayı en sağlıklı alınacak kart markalarını saydım eğer uzun kullanım düşünülüyorsa tabi diğer x markalarda alınır fakat belli bir zaman sonra başlıyor sıkıntılar. ben almam tavsiye etmem.
hocam asus almanızı tavsiye ederim xfx gibi modellerde watman gibi hatalar cok oluyor diyorlarEkran kartımı güncellemek istiyorum ve araştırmalarımdan sonra 3060 yerine 6700xt almaya karar verdim ama asus 6700xt mi alsam xfx 6700xt mi alsam karar veremedim. Yorumlarınızı bekliyorum. (Farklı ekran kartı tavsiyesi olan varsa söyleyebilir cs go oynuyorum çoğunlukla)
hocam o dediğiniz bütün amd modellerinde var sadece xfxe özel değilhocam asus almanızı tavsiye ederim xfx gibi modellerde watman gibi hatalar cok oluyor diyorlar