Yardım 6700xt coil whine sorunu

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar yeni sistem topladım 6700xt nitro plus var sistemde ağır bir oyun oynarken ana menüde daha fazla oyunda biraz daha az olmak üzere coil whine sesi oluyor servise götürmeli miyim şuana kadar çok rahatsız olmadım ama sisteme zarar gelir mi

Arkadaşlar yeni sistem topladım 6700xt nitro plus var sistemde ağır bir oyun oynarken ana menüde daha fazla oyunda biraz daha az olmak üzere coil whine sesi oluyor servise götürmeli miyim şuana kadar çok rahatsız olmadım ama sisteme zarar gelir mi
Sisteme zararı olmaz ses rahatsız etmiyorsa takma kafana

Sisteme zarar vermez. Coil whine güclü ekran kartlarında olağan bir durum. Çok rahatsız ediyorsa gönderin garantiye. Ama ses cok fazla degilse garantinin bi şey yapıcağını düşünmüyorum

Herhangi bir zararı yoktur.
Ses fazla değilse kullanın.

Bazı markalarda kasadan birkaç metre uzakta 35db ses çıkmadıkça değiştirmiyor diye biliyorum ayrıca muhtemelen garantide açarlar bakarlar ses yok der gönderirler zarari yok bende de aynı kart var coil whine oluyo menülerde ama sorun etmiyorum artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,675
Üyeler
187,079
Son üye
shipp
Geri