Neler Yeni

Yardım 6700xt coil whine sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Altunbas
Arkadaşlar yeni sistem topladım 6700xt nitro plus var sistemde ağır bir oyun oynarken ana menüde daha fazla oyunda biraz daha az olmak üzere coil whine sesi oluyor servise götürmeli miyim şuana kadar çok rahatsız olmadım ama sisteme zarar gelir mi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar yeni sistem topladım 6700xt nitro plus var sistemde ağır bir oyun oynarken ana menüde daha fazla oyunda biraz daha az olmak üzere coil whine sesi oluyor servise götürmeli miyim şuana kadar çok rahatsız olmadım ama sisteme zarar gelir mi
Sisteme zararı olmaz ses rahatsız etmiyorsa takma kafana

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Sisteme zarar vermez. Coil whine güclü ekran kartlarında olağan bir durum. Çok rahatsız ediyorsa gönderin garantiye. Ama ses cok fazla degilse garantinin bi şey yapıcağını düşünmüyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,180
İsim
Hacı
Herhangi bir zararı yoktur.
Ses fazla değilse kullanın.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Bazı markalarda kasadan birkaç metre uzakta 35db ses çıkmadıkça değiştirmiyor diye biliyorum ayrıca muhtemelen garantide açarlar bakarlar ses yok der gönderirler zarari yok bende de aynı kart var coil whine oluyo menülerde ama sorun etmiyorum artık

Top Bottom