3DMARK Timespyşu parçaları test edebileceğim uygulama var mı
monitörün zaten 165 hz 200 fps alıyosun işlemciyi değiştirsende gözle görülen performans aynı kalacak 165 fps altı alsan neyse8 kyı gözden çıkardım düzelsin yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
istersen 1000fps al monitör 165 hz yani 165 fps yansıyacak sanamonitörün zaten 165 hz 200 fps alıyosun işlemciyi değiştirsende gözle görülen performans aynı kalacak 165 fps altı alsan neyse
bu antreman modunda böyle normal oyunda 80 lere düşüyormonitörün zaten 165 hz 200 fps alıyosun işlemciyi değiştirsende gözle görülen performans aynı kalacak 165 fps altı alsan neyse
istersen 1000fps al monitör 165 hz yani 165 fps yansıyacak sana
ne olabilir ekran kartını test ediyim diyorum teslerine gayet normal diyorlarStres testi yapabilirsin işlemciye, ekran kartına, memtest yapabilirsin RAMlere.
Kesinlikle problem işlemci ve anakartın değişimi ile alakalı değil.
11400' in PW si açık mı? 65W Limitlenmiş olabilirbu antreman modunda böyle normal oyunda 80 lere düşüyor
ne olabilir ekran kartını test ediyim diyorum teslerine gayet normal diyorlar
napıcağımı şaşırdım artık iadede olmuyor
Ekran kartını başka arkadaşında denedin mi ?bu antreman modunda böyle normal oyunda 80 lere düşüyor
ne olabilir ekran kartını test ediyim diyorum teslerine gayet normal diyorlar
napıcağımı şaşırdım artık iadede olmuyor
r5 3600 olan arkadaşıma taktım 200-180 den düşmedi ama yine düşük gibi ama bende 80 lere kadar düşüyorEkran kartını başka arkadaşında denedin mi
nasıl bakacağım11400' in PW si açık mı? 65W Limitlenmiş olabilir
ne alakası var yamonitörün zaten 165 hz 200 fps alıyosun işlemciyi değiştirsende gözle görülen performans aynı kalacak 165 fps altı alsan neyse
ee yani ? bilgisayarda sorun olmadığı anlamına mı geliyor ? iyi o zaman 3090lı sistemim olsun 60 hertz monitörüm olsun lolde 100 fps alayım sen gel bana de ki zaten monitörün 60 hertz boşvermonitörün zaten 165 hz 200 fps alıyosun işlemciyi değiştirsende gözle görülen performans aynı kalacak 165 fps altı alsan neyse
darboğaz yiyorsun gibi hocam düzelebilirne yapabilirim şu anda bi akıl verin ya bana 5600x üstüne anakart alsam düzelir mi diye düşünoyrum düzelmez ise büyük zarar yapıcam