Selamün aleyküm arkadaşlar. Cihazım mi 9t pro ve max 27w şarj destekliyor. Sormak istediğim şu yine xiaomi nin orjinal 67w şarj aletini kullansam cihazıma zarar verir mi? Yoksa telefonun Max kapasitesi (27w) kadar mı enerji çeker?
Cevap belli.(27w) kadar mı enerji çeker?
Teşekkür ederim cevabın için. Ben fazla enerji verir de telefon yanar diye korktum o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum reisim.Cevap belli.
Yeni nesil telefonlar da koruma sistemi var belirli bir kapasiteye kadar enerji çekiyor.Teşekkür ederim cevabın için. Ben fazla enerji verir de telefon yanar diye korktum o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum reisim.
Nasıl anlayabilirim akımı kestiğini. Benim tel %100 olunca hala şarja taktığında çıkan ibare gözüküyor fakat telefonda soğuk oluyor adaptör deEvet yeni nesillerde öyle sizde var mı bilmiyorum 12 pro kullanıyorum %100 olunca sonra akımı kesiyor kendisi
Anladım ustam sağolasınYeni nesil telefonlar da koruma sistemi var belirli bir kapasiteye kadar enerji çekiyor.
Sağol hocam cevap içinHocam detaylı araştırmadim ama başımdan böyle bi olay geçti.
Iphone 7 telefonumu, Iphone 13 un şarjı olan 15w ile şarj ettim 1 ay sonra ekranı falan titremeye başladı telefon fena ısınmaya başladı yani riske girmeye değmez.