68.2 gb Telegram Önbelleği ?

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
761
Arkadaşlar 128 gb telefon depolaması dolmuş nedenini merak ettim telegramda 68.2gb önbellek buldum. Telegramda çoğu çalışma videolarım veya ders videolarım falan var ama etse etse 5gb ederler. Bu önbelleği silsem onlarda gidermi. Napmaliyim?
Screenshot_20201004-214711_Telegram.jpg

Telegramın kendisinde kalır geri yükleyince gelir büyük ihtimalle
68gb ne benim telefonumun hafızası 64gb

Telegramın kendisinde kalır geri yükleyince gelir büyük ihtimalle
68gb ne benim telefonumun hafızası 64gb

Valla sadece 128gb ve 6,7 inç olduğu için A70 aldım onu da telegram doldurdu direk saolsun

Telegram ifşa grupları :D Benim de 12 gb vardı. Hayır o videolar iniyorsa telefona, bari galeriye gelsin de istediğimde açıp izleyeyim.

Telegram ifşa grupları :D Benim de 12 gb vardı. Hayır o videolar iniyorsa telefona, bari galeriye gelsin de istediğimde açıp izleyeyim.
Boşuna demiyorlar Türk ifşa gurupları artık PHub'ı geçicek diye. 68 GB ne la öyle.

Hocam orda videolar yükleniyor telegram önbellek gözüküyor önbelleği sil videolar gider geri girersen gelir. (Ders videoları var hocayla ordan biliyorum :D Cidden)

Hocam orda videolar yükleniyor telegram önbellek gözüküyor önbelleği sil videolar gider geri girersen gelir. (Ders videoları var hocayla ordan biliyorum :D Cidden)

Peki galeriye indirdiklerim gidermi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,935
Üyeler
186,816
Son üye
skooled
Geri