Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Mehmet Furkan Şitil
Şimdiye kadar toplananlar;
Xfx 6800xt ekran kartı
Rog strix x570-e gaming anakart
G.skill 3600mhz 32gb cl16 ram
Aorus gen4 m2 1tb ssd
Thermalke 1500watt gold psu
Msi 360r sıvı soğutucu
Gamepower warcry 6 fanlı kasa
Monster 240hz full hd monitör
Rival 110 mouse
Gamepower saber rgb blu switch klavye
Sorular;
1) Sisteme 3900x işlemci almayı düşünüyorum multi çekirdek gücünü çok beğendiğim bir işlemci ancak bu smart acces memory özelliği yüzünden alırsam pişman olur muyum, biraz para koyup 5800x almak daha mı mantıklı olur, ancak 3900x multi corede 5800xden daha güçlü görünüyor, tavsiyeniz nedir?
2) Xfx 6800xt referans kart alırken çok çekindim ancak çoğu kişi bu seferki referans kartların diğer markaların kartlarına kıyasla genel olarak daha iyi olduğunu söyledi o yüzden tercih ettim, gerçekten durum anlatıldığı gibi midir?
3) Daha önce sadece telefon kulaklığı kullandım o yüzden rahatlık açısından ve ses kalitesi olarak önerdiğiniz fiyat performans bir kulaklık var mıdır?
4) Sistemde önerdiğiniz başka şeyler var mıdır?
Xfx 6800xt ekran kartı
Rog strix x570-e gaming anakart
G.skill 3600mhz 32gb cl16 ram
Aorus gen4 m2 1tb ssd
Thermalke 1500watt gold psu
Msi 360r sıvı soğutucu
Gamepower warcry 6 fanlı kasa
Monster 240hz full hd monitör
Rival 110 mouse
Gamepower saber rgb blu switch klavye
Sorular;
1) Sisteme 3900x işlemci almayı düşünüyorum multi çekirdek gücünü çok beğendiğim bir işlemci ancak bu smart acces memory özelliği yüzünden alırsam pişman olur muyum, biraz para koyup 5800x almak daha mı mantıklı olur, ancak 3900x multi corede 5800xden daha güçlü görünüyor, tavsiyeniz nedir?
2) Xfx 6800xt referans kart alırken çok çekindim ancak çoğu kişi bu seferki referans kartların diğer markaların kartlarına kıyasla genel olarak daha iyi olduğunu söyledi o yüzden tercih ettim, gerçekten durum anlatıldığı gibi midir?
3) Daha önce sadece telefon kulaklığı kullandım o yüzden rahatlık açısından ve ses kalitesi olarak önerdiğiniz fiyat performans bir kulaklık var mıdır?
4) Sistemde önerdiğiniz başka şeyler var mıdır?
Ekler
Son düzenleme: