Çözüldü✓ 6900 XT + i7-12700K sistem CS ve Valorant yayınları açmak için yeterli mi?

venzei

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba ben bu işlemci ve ekran kartına sahip bir sistem dizmek istiyorum. Genelde CS Valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve yayın da açmak istiyorum, bu kombinasyon yeterli olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba ben bu işlemci ve ekran kartına sahip bir sistem dizmek istiyorum. Genelde CS Valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve yayın da açmak istiyorum, bu kombinasyon yeterli olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
artar bile internetin iyiyse yapıştır yayını r5 5600 rx 6700 bile yetiyor :D

Olur tabi

artar bile internetin iyiyse yapıştır yayını r5 5600 rx 6700 bile yetiyor :D
hocam bende 1650 super 7 5700x var ancak yeni bilgisayar dizeceğim malum 5.5 yıl oldu bunu dizeli hala taş gibi ancak çok para verme taraftarı olmadığım için böyle bir sistem dizmek istedim fiyat/performans

hocam bende 1650 super 7 5700x var ancak yeni bilgisayar dizeceğim malum 5.5 yıl oldu bunu dizeli hala taş gibi ancak çok para verme taraftarı olmadığım için böyle bir sistem dizmek istedim fiyat/performans
12700k yerine 9700x al, anakart ram masrafiydi derken kafa kafaya geliyor zaten. intelin sikintilariyla ugrasmazsin yarin birgun islemcim bozulur derdin olmaz
cok agir is yukleri disinda bu butcede intel almak mantiksiz
yayin isleri o kadar agir bi yuk degil 20 cekirdek bi islemci almana gerek yok

güzel sistem ama 6900xt baya güc harcıyo rx 7800xt ye de bakabilirsin

hocam peki şimdi ki sistemime bi 6900xt taksam sizce bir sıkıntı çıkarır mı işlemcide ancak 650watt bir psu var onu değiştirmem gerekir sanırım ekstra masraf
650 yetmez minimum 750 lazım oda kesin değil en garantisi 850 alman

Geri