artar bile internetin iyiyse yapıştır yayını r5 5600 rx 6700 bile yetiyorArkadaşlar merhaba ben bu işlemci ve ekran kartına sahip bir sistem dizmek istiyorum. Genelde CS Valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve yayın da açmak istiyorum, bu kombinasyon yeterli olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
hocam bende 1650 super 7 5700x var ancak yeni bilgisayar dizeceğim malum 5.5 yıl oldu bunu dizeli hala taş gibi ancak çok para verme taraftarı olmadığım için böyle bir sistem dizmek istedim fiyat/performansartar bile internetin iyiyse yapıştır yayını r5 5600 rx 6700 bile yetiyor![]()
12700k yerine 9700x al, anakart ram masrafiydi derken kafa kafaya geliyor zaten. intelin sikintilariyla ugrasmazsin yarin birgun islemcim bozulur derdin olmazhocam bende 1650 super 7 5700x var ancak yeni bilgisayar dizeceğim malum 5.5 yıl oldu bunu dizeli hala taş gibi ancak çok para verme taraftarı olmadığım için böyle bir sistem dizmek istedim fiyat/performans
güzel sistem ama 6900xt baya güc harcıyo rx 7800xt ye de bakabilirsinhocam bende 1650 super 7 5700x var ancak yeni bilgisayar dizeceğim malum 5.5 yıl oldu bunu dizeli hala taş gibi ancak çok para verme taraftarı olmadığım için böyle bir sistem dizmek istedim fiyat/performans
eski lazımsa r7 240 verebilirimbende amd'nin eski ekran kartlarına karşı bir zaafım var hocam biliyorum ya 6900xt ya da 7800xt nitro+
gow açıyor kral 18 fpssiz ölüyü diriltmeye çalışıyorsunuz![]()
650 yetmez minimum 750 lazım oda kesin değil en garantisi 850 almanhocam peki şimdi ki sistemime bi 6900xt taksam sizce bir sıkıntı çıkarır mı işlemcide ancak 650watt bir psu var onu değiştirmem gerekir sanırım ekstra masraf