Yanlış hatırlamıyorsam o ssd için kronik sorunlu diyorlardı ayrıca psu'yu da önermiyorlardı diye hatırlıyorum.Alıntıyı görüntüle
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Neden öyle gösteriyor bilmiyorum xd2 tane 1660 SUPER :d?
Önerebilir misin fazla bilgim yok maalesefPahalı geldi biraz.
Bu fiyat bandında 2060 bulunabiliyor.
Aynen öyle. Gaming gecesinde rtx2060 bulabilirsin.Pahalı geldi biraz.
Bu fiyat bandında 2060 bulunabiliyor.
Neden öyle gösteriyor bilmiyorum xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebilir misin fazla bilgim yok maalesef![]()
Bu sistemi daha önce görmüştüm. Bilgi almak için e-mail attım ve telefonlarını aradım hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar güvenemedim siteye.Bütçeyi biraz arttırabilirsen buna bakabilirsin RX5600XT 2060tan güçlü![]()
BLADE-5600XT / INTEL i5-10600K / ASUS ROG STRIX RX 5600 XT T6G 6GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-10600K işlemci, ASUS RX 5600 XT T6G ekran kartı ile güçlendirilmiş olup üst seviye oyun oynamak için tasarlanmıştır. Oyuncu bilgisayarına aynı gün kargo olarak montaj ve test hizmetinden ücretsiz yararlanarak sahip olabilirsiniz.www.gaming.gen.tr
neden 4 tane 8 gb ram ?Alıntıyı görüntüle
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Neden öyle gösterdiği hakkında bir bilgim yok ben seçmedim xdneden 4 tane 8 gb ram ?
Site güvenli merka etme hatta öğlen 3ten önce siparişi verirsen aynı gün kargoluyorlar.Bu sistemi daha önce görmüştüm. Bilgi almak için e-mail attım ve telefonlarını aradım hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar güvenemedim siteye.
site güvenli merak etme forumda alışveriş yapan insanlar var şikayet ettiklerini görmedimBu sistemi daha önce görmüştüm. Bilgi almak için e-mail attım ve telefonlarını aradım hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar güvenemedim siteye.