Merhaba, aracıma sürekli görüntü kaydı alabilen bir kamera taktırmak istiyorum. Mümkünse hem ön hem arka kamera halinde olsun ve şarj etmeden kullanılabilsin. Bütçem yaklaşık 6 bin TL, bir miktar daha artırabilirim gerekliyse.
Attığınız modeli kullandım arka kamera olarakta rc06 var cözünürlük ve gece cekimi tabele okuması vs benim attığım modelden daha geride.Hocam bunun diğerlerinden farkı nedir ? Bir de direk aküden mi alıyor gücü ? https://www.amazon.com.tr/70mai-A50...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A190Y8191YFL91 Bir de attığım cihaz nasıldır acaba arka kamera için de rc-06 alsam iş görür mü ?
Hocam sanırım aküden çekip sürekli görüntü alabilmem için bir de modül satın almam gerekiyor değil mi ? Bir de başka yazılarda cihazın kaydının sürekli durduğu söyleniyor geceleri veya araç boşta park halindeyken. Böyle sorunlar yaşatır mı cihaz ?Attığınız modeli kullandım arka kamera olarakta rc06 var cözünürlük ve gece cekimi tabele okuması vs benim attığım modelden daha geride.
bu videoda kıyaslamalara bakabilirsiniz
7/24 kayıt yapması icin ek modul alıp sigortaya bağlamanız lazımHocam sanırım aküden çekip sürekli görüntü alabilmem için bir de modül satın almam gerekiyor değil mi ? Bir de başka yazılarda cihazın kaydının sürekli durduğu söyleniyor geceleri veya araç boşta park halindeyken. Böyle sorunlar yaşatır mı cihaz ?