Yardım 6K BÜTÇE KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

muzisyenn

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
6000
BÜTÇE : 6000 TL

Merhabalar;
İşlemci : Ryzen 5 5600G
Ekran Kartı : msı 3060 8gb ventus 2 x
Monitör: 2k msı 180 hz monitör

Genellikle valorant oynuyorum fps oyunlar için mouse arıyorum logitech g300s kullanıyordum. Elime güzel oturuyor palm grip şeklinde tutuyorum elime tam oturucak bu tarzda küçük çok büyük olmayacak bir mouse önerisi yaparsanız çok memnun kalırım

yapılan öneriler :

logitech g pro x superlight 2

mouse pad önerisi ise :

Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad / 1899 TL

BÜTÇE : 6000 TL

Merhabalar;
İşlemci : Ryzen 5 5600G
Ekran Kartı : msı 3060 8gb ventus 2 x
Monitör: 2k msı 180 hz monitör

Genellikle valorant oynuyorum fps oyunlar için mouse arıyorum logitech g300s kullanıyordum. Elime güzel oturuyor palm grip şeklinde tutuyorum elime tam oturucak bu tarzda küçük çok büyük olmayacak bir mouse önerisi yaparsanız çok memnun kalırım

yapılan öneriler :

logitech g pro x superlight 2

mouse pad önerisi ise :

Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad / 1899 TL

Karbon fiber yapıya sahip, aynı zamanda kullanılan malzeme çok kaliteli ben elimde tutarken aşırı tatmin olmuştum. Sensörleri vs yeni nesil öneririm.

Uzun bir süre main mouse olarak kullandım, gerçekten çok memnun kaldığım bir ürün. Çoğu E-sporcu bu mouseu kullanır. Click hissiyatı olsun, elde tutuluşu olsun çok güzel bir mouse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech g pro x superlight 2 bunu al geç hocam canavardır.
Fiyatını asla hak etmeyen bir mouse

Karbon fiber yapıya sahip, aynı zamanda kullanılan malzeme çok kaliteli ben elimde tutarken aşırı tatmin olmuştum. Sensörleri vs yeni nesil öneririm.

Uzun bir süre main mouse olarak kullandım, gerçekten çok memnun kaldığım bir ürün. Çoğu E-sporcu bu mouseu kullanır. Click hissiyatı olsun, elde tutuluşu olsun çok güzel bir mouse.

Mousepad bütçeniz nedir? Ek olarak speed mi arıyorsunuz hybrid mi?

Logitech g pro x superlight 2 bunu al geç hocam canavardır.
superlight 2 c daha çok kafama yattı gibi superlight 2 den biraz daha küçükmüş bende küçük bir tip arıyordum

Mousepad bütçeniz nedir? Ek olarak speed mi arıyorsunuz hybrid mi?
mousepad bütçesi ayrı olarak düşünüyorum, Delikli mouselar çok tozlanacağı için ve terlemelerden dolayı çok kirlenip iç mekaniğinin yıpranmasından korkuyorum ellerim çok terliyor çünkü.

lamzu maya mouseu araştıracağım ama @lortarda

superlight 2 c daha çok kafama yattı gibi superlight 2 den biraz daha küçükmüş bende küçük bir tip arıyordum

mousepad bütçesi ayrı olarak düşünüyorum, Delikli mouselar çok tozlanacağı için ve terlemelerden dolayı çok kirlenip iç mekaniğinin yıpranmasından korkuyorum ellerim çok terliyor çünkü.

lamzu maya mouseu araştıracağım ama @lortarda
Ghost modeli aşırı delikli değil o yüzden dediğiniz sorunlar yaşanmaz. Beast x olsa olabilirdi. Mousepad bütçeniz ne kadar?

Ek olarak superlight 2 almayın paraniza yazik

Lamzu Maya X olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,552
Üyeler
189,627
Son üye
Tgngrc
Geri