Kablosuz mouse önerisi

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
4000-5000 TL bütçem var. V3 Pro'ya alışkınım o yüzden hafif ve ergonomik bir tasarım benim için önemli. Fiyatı birkaç haftada absürt şekilde artmamış olsa Logitech g pro x superlight 2 alacaktım. Bu ayarlarda bahsettiğim fiyat aralığında hangi mouse daha mantıklı olur?

3000Tl civarında scyrox v6 var şuan kullanmaktayım öneririm,mouse ile ilgili sorunuz varsa yazarsanız cevaplandırabilirim.

3000Tl civarında scyrox v6 var şuan kullanmaktayım öneririm,mouse ile ilgili sorunuz varsa yazarsanız cevaplandırabilirim.
Hocam wraithe karşı bir ön yargım var açıkçası. Önerdiğiniz başka bir modelleri var mı? Garantisi vs sorun oluyor mu?

Mchose K7 Ultra'da alınabilir.

Bu fiyatlarda Waizo'lara da bakılabilir. Mesela Cloud versiyonları simetrik, el ergonomisi açısından alınabilir. Yanlışım yoksa Superlight Dex olanına benziyor.

Mchose K7 Ultra'da alınabilir.

Bu fiyatlarda Waizo'lara da bakılabilir. Mesela Cloud versiyonları simetrik, el ergonomisi açısından alınabilir. Yanlışım yoksa Superlight Dex olanına benziyor.
Bu nasıldır hocam?

ben asla tavsiye etmiyorum kaç tane kablosuz mouse değiştim hep pişman oldum daha gelişmemiş bir teknoloji (n)

4000-5000 TL bütçem var. V3 Pro'ya alışkınım o yüzden hafif ve ergonomik bir tasarım benim için önemli. Fiyatı birkaç haftada absürt şekilde artmamış olsa Logitech g pro x superlight 2 alacaktım. Bu ayarlarda bahsettiğim fiyat aralığında hangi mouse daha mantıklı olur?

Kullandığım en baba mousedur kendileri. Almışken en iyisini alayım diyorsan bu iki modelden şaşma derim. Kullandım, kullanmaya devam ediyorum iki mouse için sormak istediklerini sorabilirsin.

Geri