SSD kullanıyorum yer kalmadı 500gb, 6TB'ı doldurmam ama kalsın diye düşündüm. Acelesi yok gerçi sonra alabilirim 1.500 cebimde dursa daha iyi sankiBadsector taraması yap almadan. Kaç gün sürer ama bilmiyorum hızlı bir makinede yapın. Crystal disk marktan hızlarına bak, referans diğer değerlerle uyumlu mu. 1500 lira makul, her şey artık internette var. 6 TB veri ile ne yapacaksın bunu kendine sor, ne kadar gerekli yani?
Oyun içinde 1tb lik m2ssd al o paraya zaten 6tb dolduramazsinSıfır 6TB Seagate ST6000NM0014 model 1.500 TL alınır mı?
dostum arşiv tutman gereken bi durum/mesleğin yoksa 6tb çok fazlaSıfır 6TB Seagate ST6000NM0014 model 1.500 TL alınır mı?
1 TB SSD alırsam mevcut 500gb SSD çıkarmam gerekecek anlamı olmayacak tek M2 yuvası var çünkü. Cevaplar için teşekkür ederim almayacağım.Oyun içinde 1tb lik m2ssd al o paraya zaten 6tb dolduramazsin
İhtiyacın var ve durumun iyise alınır.Hemde sıfır kaçırma al derim.Sıfır 6TB Seagate ST6000NM0014 model 1.500 TL alınır mı?
?ne için kullancaksın
Sata SSD alsanda olur.1 TB SSD alırsam mevcut 500gb SSD çıkarmam gerekecek anlamı olmayacak tek M2 yuvası var çünkü. Cevaplar için teşekkür ederim almayacağım.