Neler Yeni

7.000 - 7.500 TL Arası Laptop Önerisi

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bütçe
7500
Merhaba arkadaşlar,

Kısaca çok amaçlı bir laptop arıyorum. Bütçe 7.500 TL civarı.

Çoğunlukla ofis programları, film izleme gibi etkinlikler için kullanacağım fakat arada bir oyunda oynamak istiyorum. Ne üzsün ne de beni şaha kaldırsın yani. Orta halli güzel ve uzun süre (minimum 3 - 4 yıl) götürebilecek bir laptop önerir misiniz?

Şimdiden herkese teşekkürler.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar,

Çoğunlukla ofis programları, film izleme gibi etkinlikler için kullanacağım fakat arada bir oyunda oynamak istiyorum. Ne üzsün ne de beni şaha kaldırsın yani. Orta halli güzel ve uzun süre (minimum 3 - 4 yıl) götürebilecek bir laptop önerir misiniz?

Hocam bir ara Acer nitro an515-44 modeli bulunabiliniliyordu o fiyatta beklerseniz bbence indirim döneminde bulursanız alın

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Oyun hariç diğer tüm dediğinizi karşılayacak MSI Modern serisi var, bakabilirsiniz.

Flamesa

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda bu fiyat aralığındaki laptoplara talep çok olduğu için ya fiyatı arttı yada stoğu bitti.
Harici ekran kartlı önerebileceğim en ucuz model;

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda bu fiyat aralığındaki laptoplara talep çok olduğu için ya fiyatı arttı yada stoğu bitti.
Harici ekran kartlı önerebileceğim en ucuz model;
Birçok yönden diğer cihazlara göre bi tık önde. Almak için pek vaktim olmadığı için (haliyle indirim zamanlarını bekleyemem) siparişini geçtim.

Önerin için teşekkür ederim @Flamesa ürünün üzecek yada keşke dedirtecek bi yanı yok gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak fotoğraf, video gibi (laptop u hediye edeceğim kişi uzun seyahatlere çıkacağı için çok foto/video birikecek :) ) birçok model 256 GB versiyonları mevcut. Yeteceğini pek sanmıyorum. 1 TB ek depolama çok cazip.

Flamesa

80+ Silver
Birçok yönden diğer cihazlara göre bi tık önde. Almak için pek vaktim olmadığı için (haliyle indirim zamanlarını bekleyemem) siparişini geçtim.

Önerin için teşekkür ederim @Flamesa ürünün üzecek yada keşke dedirtecek bi yanı yok gibi.
Hayırlı olsun. Nadiren coil whine cızırtı sesi sorunu yaşayanlar çıkıyor. Onun dışında sorunu yok.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Nadiren coil whine cızırtı sesi sorunu yaşayanlar çıkıyor. Onun dışında sorunu yok.
Hiç sorun olacağını sanmıyorum ama yinede bilgi için teşekkürler. :)

Top Bottom