Waxen
80+ Silver
Dahası
Kader
Haklısın öyle zaten de ısınma sorunu yaşıyorlar mı bilmiyorum da o stok fan kötü diyorlar yani çok ağır oyunlar da ısınma mı yaşıyorlar acaba yani ısınma çoksa ucuzda olsa sistem yine sıkıntı o zamanAlırsın inş gülmemin sebebi
1 ABD Doları = 6,70 Türk Lirası
DA nın sistemine gelirsek o sistem 5300 gibi bir rakamdan çıktı ve 450 liralık mı ne oyun veriyordu baya iyi bir fırsattı öylesi bir daha gelmez. Lakin alanların birçoğuda ısınma sorunundan şikayetçiydi en son onada anlam veremedim. Velhasılkelam illa 2060 alacam diyorsan bekliceksin doların düşmesini (2-3 ayı bulabilir) yok abi bana acil lazım diyorsan diğer bileşenleri sağlam tutup ekran kartı 5500xt vs alıp ilerde satıp 2060 yada 2070 tak yapcak bir şey yok
Yok kardeşim 2 ay önce alabileceğim daha iyi sistem varken alamadım bütçeden dolayı şimdi ise o paraya daha kötü bir sistem olunca alasın gelmiyor açıkçası neden vereyim ki o parayı.Hocam senin sistem alasın yok gibi.
İsteklerin biraz "Elma yiyeyim ama Muz tadı gelsin" ayarında.
2060 yerine 5600xt gamig x al her türlü daha iyiArkadaşlar bu bütçeye monitör ve klavye mouse set dahil monitör 1.200 TL klavye mouse set 300 TL ye ayarlarız 1.500 TL yani 6.000 felan bi bütçe kalıyor 3600 2060 lı bi sistem alma imkanım yok mu donanım arşivinin sisteminin stokları güncellense alacağım onu ama itopyanın onu getireceği yok başka bir sistem önerecek varmı iyi bir sistem.
Fps testleri varmı iki kartında2060 yerine 5600xt gamig x al her türlü daha iyi
Anladım hafta içi itopyanın stoklarını takip edim eğer alabilirsem onu alırım yoksa beklerim bi süre dahaDaha kötü sistem değil.
Dolar kuru + Bütçen + Alınması gereken parçalar = En uygun sistem
Konuyu 5 saat önce açmışsın.
Biz de konu içerisinde belirttiğin kriterlere göre en uygun şeyleri sunuyoruz.
Kaçan fırsatlar vs. yakındığın konuyu anlayabiliyorum.
Ama piyasayı ve ekonomiyi biz şekillendirmiyoruz.
Daha önceden de dediğim gibi;
Eğer bütçene göre sistem istemiyorsan, sisteme göre bütçe belirlemelisin.
SDN'de öyle düşünüyürdunuz sonra 2060 oldu kaliteli parçalarla her şey dahil ama stok bittiği için olmadı.Ben mi 5700 xt Li sistem düşünüyordum? Bu bütçeyle
RTX 2060 çok açık ve net bir şekilde daha iyi bir kart.2060 yerine 5600xt gamig x al her türlü daha iyi