merhaba, bütçem başlıkta belirttiğim gibi 7.5 k monitör dahil sistem önerebilir misiniz ?
Ben olsam 300 daha verip aoc alırdımBu bilgisayarı alıp güç kaynağını 750w 80+ bronze 56A@12V yap öyle al.Teknobiyotik MK3 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD 24" 144Hz Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Mantıklı olabilir ama sistemin psusu düşüktü bence. 300 tl 7.5’in üstüne eklenirse neden verilmesin.Ben olsam 300 daha verip aoc alırdım
Rampage monitör kadar kalitesiz bir monitör yok arkadaşım yemin ediyorum oyun oynarken çıldırıp kırdı monitöre sinirinden. Almayın aldırmayın kimse de önermez zaten.Da Sistem 2 ve bu monitör
O zaman bunu alMantıklı olabilir ama sistemin psusu düşüktü bence. 300 TL 7.5’in üstüne eklenirse neden verilmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage monitör kadar kalitesiz bir monitör yok arkadaşım yemin ediyorum oyun oynarken çıldırıp kırdı monitöre sinirinden. Almayın aldırmayın kimse de önermez zaten.