7.5k oyuncu/ofis koltuğu önerisi

İyi günler 7-7.5k arası bütçem var daha çıkmam zor. günde yaklaşık 5-6 saat kullanacağım bir koltuk arıyorum rahat olması önemli ve en azından 120 derece yatarsa iyi olur, sırt ve boyun için de desteği olması önemli. hawk fab v4'u gördüm 6800 TL'ye ama yorumları kötü gibi sizin de önereceğiniz bir model var mıdır
hawk fame kullanıyorum hawk koltuk almanı tavsiye etmem taşa oturmaktan farkı yok koltuk rahat değil malzeme kalitesi berbat sürekli alt mekanizma yamuluyor servise söylüyorum her defasında yine sorun çıkıyor hawk koltuk alma zio koltuğa bakabilirsin oturma kısmı rahat gibi görünüyor malzeme kalitesi nasıldır bimiyorum

İyi günler 7-7.5k arası bütçem var daha çıkmam zor. günde yaklaşık 5-6 saat kullanacağım bir koltuk arıyorum rahat olması önemli ve en azından 120 derece yatarsa iyi olur, sırt ve boyun için de desteği olması önemli. hawk fab v4'u gördüm 6800 TL'ye ama yorumları kötü gibi sizin de önereceğiniz bir model var mıdır
Hangi koltuğa bakarsanız bakın olumsuz bir şeyler yazıldığını illa görürsünüz hocam :) Ben de 2-3 ay koltuk araştırdım. Bilindik markalardan indirimde bütçenize göre yakaladığınız koltuğu alın. Az çok birbirinin benzeri zaten. Ben 2 hafta önce falan 6200 e hawk fab v4 yakaladım aldım. Memnunum. Günde 3-4 saat oturuyorum ve ağrı falan yok. Özellikleri gayet yeterli. Oturum alanı geniş.

Bende yok ama arkadaşımda bu hawk fab vardı hiç memnun değildi . Xdrivelere bakabilirsin yorumlara falan bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hawk fame kullanıyorum hawk koltuk almanı tavsiye etmem taşa oturmaktan farkı yok koltuk rahat değil malzeme kalitesi berbat sürekli alt mekanizma yamuluyor servise söylüyorum her defasında yine sorun çıkıyor hawk koltuk alma zio koltuğa bakabilirsin oturma kısmı rahat gibi görünüyor malzeme kalitesi nasıldır bimiyorum
Aynen oturma yeri çok sert ve ince güven vermiyor

Ben kendim xmax rio balerion aldım gayet kaliteli güzel hissi var sadece bel desteği bana uymadı onun dışında güzel.

Ama bu modeli yeni gördüm bayaa özellikli güzel duruyor düşün istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,043
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri