Neler Yeni

7-7.5 max 8k gaming laptop

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Vatan bilgisayarda satılırsa sevinirim şu an lise 2 öğrencisiyim beni üniversite bitene kadar uzun ömürlü bir bilgisayar olursa sevinirim bu arada ünide de en güncel oyunlari oynatsın demiyorum ünide ders yapmak için yeterli olsun yeter

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Vatan bilgisayarda satılırsa sevinirim şu an lise 2 öğrencisiyim beni üniversite bitene kadar uzun ömürlü bir bilgisayar olursa sevinirim bu arada ünide de en güncel oyunlari oynatsın demiyorum ünide ders yapmak için yeterli olsun yeter
Monster abra a5 modellerine bak.Bence şu piyasada alınabilecek en iyi laptop.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster abra a5 modellerine bak.Bence şu piyasada alınabilecek en iyi laptop.
Babam pek güvenmedi o markaya hp asus falan bak demişti normalde ben de onu almayı düşünüyordum başka önerin var mı

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
Acaba neyine güvenmedi ?
Adini hiç duymadığını ve sadece reklamlarda gördüğünü söyledi ve çok memnun olan da var çok şikayeti olan da kimisi kasası plastik diyor kimisi çok ısınıyor

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Adini hiç duymadığını ve sadece reklamlarda gördüğünü söyledi ve çok memnun olan da var çok şikayeti olan da kimisi kasası plastik diyor kimisi çok ısınıyor
Laptoplarda, özelliklede su fiyatlarda ısınma yapmayan laptop yok.Monsyer Türk markası fakat ürünler yurtdışı sadece Türkiye'de birleştiriyorlar.Eger monster gibi bir şey almazsanız paranıza yazık olur.Bu fiyat aralığında Excalibur önerebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Laptoplarda, özelliklede su fiyatlarda ısınma yapmayan laptop yok.Monsyer Türk markası fakat ürünler yurtdışı sadece Türkiye'de birleştiriyorlar.Eger monster gibi bir şey almazsanız paranıza yazık olur.Bu fiyat aralığında Excalibur önerebilirim.
Ben de excalibur önermem kronik sorunlu ssd koyuyorlar.

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
kesinlikle monster öneririm.diğer markalar şuanda fiyatlarda uçtu gidiyor hemde monster türk firması benim tercihim monsterden yana tabii ki de sen bilirsin dostum.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
kesinlikle monster öneririm.diğer markalar şuanda fiyatlarda uçtu gidiyor hemde monster türk firması benim tercihim monsterden yana tabii ki de sen bilirsin dostum.
Sen kullanıyor musun hocam

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Sen kullanıyor musun hocam
hayır bi aralar alacak kadar araştırma yaptım youtube deki tüm videoları izledim. şu aralarda laptop fıyatlarına bakıyorum. gercekten hem fıyat hem performans acısından monster cok onde msi asus falan onlarda cok ıyı ancak suan dıger markalar da cok pahalı benım gercekten tercıhım monster
bu laptop senın fıyat aralıgında guzel gıbı baska varsa arkadaslarımda onerebılır

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
hayır bi aralar alacak kadar araştırma yaptım youtube deki tüm videoları izledim. şu aralarda laptop fıyatlarına bakıyorum. gercekten hem fıyat hem performans acısından monster cok onde msi asus falan onlarda cok ıyı ancak suan dıger markalar da cok pahalı benım gercekten tercıhım monster
bu laptop senın fıyat aralıgında guzel gıbı baska varsa arkadaslarımda onerebılır
Dostum ssd biraz yetersiz gibi geldi özelleştirme ile 8k oluyor onun yerine v15.5.1 almak daha mantıklı geldi indirim olursa onu almayı planlıyorum

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Dostum ssd biraz yetersiz gibi geldi özelleştirme ile 8k oluyor onun yerine v15.5.1 almak daha mantıklı geldi indirim olursa onu almayı planlıyorum
evet v15.5.1 daha mantıklı gıbı ancak ssd ve ıslemcı ıcın. ekran kartılarını pek bılemedım.1650 tı daha mantıklı gıbı dıger ekran kartını bılemedım onun ıcınde bır konu ac ıstersen yada bu ıkı laptop ıcın konu. ben senın attıgın laptopu daha mantıklo buldum. ama deıgım gıbı konu ac ve gonlun rahat olsun dostum

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
evet v15.5.1 daha mantıklı gıbı ancak ssd ve ıslemcı ıcın. ekran kartılarını pek bılemedım.1650 tı daha mantıklı gıbı dıger ekran kartını bılemedım onun ıcınde bır konu ac ıstersen yada bu ıkı laptop ıcın konu. ben senın attıgın laptopu daha mantıklo buldum. ama deıgım gıbı konu ac ve gonlun rahat olsun dostum
Ekran hzleri aynı olsa daha mantıklı olabilirdi ama seninki 1650ti de olsa 60 fps gibi görünüyor ya

Top Bottom