Neler Yeni

Çözüldü✓ (7 7800X3D, RTX 4060`lı sistem toplama), ısınma, darboğaz, uyumluluk veya stabilizesini öğrenmek istiyorum (Tavsiyede olur).

Wostierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercan
Hocam arkadaşlar sistemini ve fiyatı eleştirmişler, niyet senin iyiliğin, o yüzden biz gerçekleri konuşalım gerisini sen düşün.
Ürün bazlı uyumsuzluk değil ama güç dengesizliği var sisteminde,
7800X3D en baba işlemcilerden
Rtx 4060 yukarıdaki işlemciye göre çömez kalmış. (4070S veya üstü olmalıydı)
Anakartın gayet iyi ve yeterli.
16GB Vengeance 5200Mhz CL40 Ram bayağı kötü niteliklerde.
(32GB + 6000Mhz veya üstü + CL 30-32 gibi olmalıydı.)
Kasan oldukça güzel (ben de bu kasadan aldım.)
Soğutucun işlemciye göre iyi.

Özetle ana parçalardan işlemci-ekran kartı dengesizliği + ram yetersizliği sisteminin eksileri.
Bir de verdiğin bayağı yüksek fiyat.
Mesajını görmemişim, sistem ile uğraşıyordum. Söylediklerine katılıyorum ama bu biraz benim aceleciliğimden ve uğraşmak istemediğimden oldu. RAM'i idarelik almıştım ve fiyat ise tek tek topladığım için fazla geldi maalesef. Biraz hazır sistemden kaçınmıştım stoklar falan sürekli kalmayınca. Şu an sistemi topladım, 1080p'de oyun veya FPS oyunları oynadığım için pek sorun çıkardığını görmedim açıkçası. Valorant'ta en düşük grafik ve duo maçta 1200 FPS verdi, dereceli maçlarda grafik maksimumda ise 700-600 FPS arası veriyor. Sıcaklıklar da gayet iyi şimdilik.

Aurelia

80+ Bronze
Kendinde farkındasın sistemde neyin kötü olup olmadığının. Ekran kartını ileride yükseltirsin sorun çözülür. Ramlerin kötü onlarıda bütçen olduğunda değiştirirsin. Hayırlı olsun güle güle kullan

Wostierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercan
aynen teşekkür ederim hepinize. iyi günler

Top Bottom