Rapid artçı için iyidirRapid iyi midir? onuda artçı için düşünüyorum yada önerin varsa başka 3-4k ya
dalga geçiyorsun sanırım. kask için 2. el tavsiyesi?ikinci el temix shoei nxr alabilirsin, nxr knn54 ile otobüse ve duvara girdim cidden çok sağlam kask
Aynen sanırım agv alıcam riske atmak istemiyorumkısa bir olay Honda cb125r yeni almışım 5.000 km oldu kaza yaptım sadece viraja girdim ama arka kaydı orjinal lastik vardı motordon fırlamışım kendime geldiğimde 3 kırık vardı vücudumda kafamdaki kaskı çıkartınca ön yüzeyinde komple asfalt kayma izi vardı markasıda SHARK tı iyiki almışım yoksa bu kazada ölmüştüm
Paran varsa pahalısını değil sağlamını araştır al
ne dalgası? o fiyata ls2 gibi kasklar alınacağı 2e. el temiz kask alabilir aldığı gibi sarı sitede satanlar var yarı fiyatına üretim yılı yeniyse ve temizse çok rahatta alınırdalga geçiyorsun sanırım. kask için 2. el tavsiyesi?
Ls2 almam ya agv k1s alırım 2. El düşünmüyorumne dalgası? o fiyata ls2 gibi kasklar alınacağı 2e. el temiz kask alabilir aldığı gibi sarı sitede satanlar var yarı fiyatına üretim yılı yeniyse ve temizse çok rahatta alınır
usta 8 bin tl ye termoplastik kabuk diyor ya napacaz bu nasıl fiyat yaLs2 almam ya agv k1s alırım 2. El düşünmüyorum