7-8 bin tl Kask önerisi

adem trg

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba motosiklet icin kask arıyorum 7-8 bin tl bandında biraz aşabilir agv k1s varmış ama vizörünü nerden bulabilirim başka önerisi olanda varsa yazabilirse memnun olurum

LS2 Challenger al geç düşünme
Motorsiklet ekipmancısında çalışıyorum bu arada

kısa bir olay Honda cb125r yeni almışım 5.000 km oldu kaza yaptım sadece viraja girdim ama arka kaydı orjinal lastik vardı motordon fırlamışım kendime geldiğimde 3 kırık vardı vücudumda kafamdaki kaskı çıkartınca ön yüzeyinde komple asfalt kayma izi vardı markasıda SHARK tı iyiki almışım yoksa bu kazada ölmüştüm 🙏

Paran varsa pahalısını değil sağlamını araştır al 🙏👍

kısa bir olay Honda cb125r yeni almışım 5.000 km oldu kaza yaptım sadece viraja girdim ama arka kaydı orjinal lastik vardı motordon fırlamışım kendime geldiğimde 3 kırık vardı vücudumda kafamdaki kaskı çıkartınca ön yüzeyinde komple asfalt kayma izi vardı markasıda SHARK tı iyiki almışım yoksa bu kazada ölmüştüm 🙏

Paran varsa pahalısını değil sağlamını araştır al 🙏👍
Aynen sanırım agv alıcam riske atmak istemiyorum

dalga geçiyorsun sanırım. kask için 2. el tavsiyesi?
ne dalgası? o fiyata ls2 gibi kasklar alınacağı 2e. el temiz kask alabilir aldığı gibi sarı sitede satanlar var yarı fiyatına üretim yılı yeniyse ve temizse çok rahatta alınır

ne dalgası? o fiyata ls2 gibi kasklar alınacağı 2e. el temiz kask alabilir aldığı gibi sarı sitede satanlar var yarı fiyatına üretim yılı yeniyse ve temizse çok rahatta alınır
Ls2 almam ya agv k1s alırım 2. El düşünmüyorum

Hocam bence marka olarak değilde güvenlik olarak baksan daha iyi olur. Şimdi iki kaskı da kullanmadım arasındaki kalite farkıdır dayanıklılıkdır dır bir şey diyemiyorum. ben model söyleyebildim sen de bi güvenlik araştırması, ped yapısı kalitesine youtube incelemelerinden bakarak karar verebilirsin.

Geri