Neler Yeni

7-8 k masaüstü çok kararsızım

hzsalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emre akın
ilk etiketim yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın,
bu sıralar almak mı beklemek mi daha mantıklı karar veremiyorum bu yüzden söyleceklerinizz büyük önem arz ediyor. max 8 bütçem var ve alsam mı beklesem mi diyemiyorum. alacak olursam ne almalıyım nasıl almalıyım diye fikir edinmek istiyorum.

Onurkotlutok05

80+ Gold
bekle o praya 2060lı sistem çıkar

bekiir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bekir Çetin
bu sıralar almak mı beklemek mi daha mantıklı karar veremiyorum bu yüzden söyleceklerinizz büyük önem arz ediyor. max 8 bütçem var ve alsam mı beklesem mi diyemiyorum. alacak olursam ne almalıyım nasıl almalıyım diye fikir edinmek istiyorum.
Ekran dahil mi istiyorsun? Bu zamanda hazır sistemleri bekleyebilirsiniz. Aceleci davranma

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Samet Yeniköy
ekran kartları uçtu bir belki iki aya stoklar düzelir diye duydum bence bekleyin şuan 8k ya toplarsınız ama stoklar düzelince en babasını toplarsın bence bekleyin geç olsun güç olmasın

hzsalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emre akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran dahil olabilir olmasa da ayarlayabilirim bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

tahmini ne kadar süre alabilir bayadır bekliyorum

Themir4c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Miraç Öztürk
ekran dahil olabilir olmasa da ayarlayabilirim bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

tahmini ne kadar süre alabilir bayadır bekliyorum
Knk ben de bayadır bekliyorum nerdeyse 1 sene olucak daha da beklemek istemiyorum gerekirse 2k lira fazla veriyim ama artık oyun oynayabileyim.

Top Bottom