7 argb fan için kontrolcü önerisi

Çoklayıcı nasıl oluyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde benim anakartım msı b450m a pro max sanırım argb girişi yok emin değilim nasıl yapabilirim o zaman ne almalıyım
Bunun gibi ama 4 pinlisi. Rgb ile karıştırılabilinir.

3 pinli argb, 4 pinli rgb. Markadan markaya göre değişiyor ama argb rgb yazıyor genelde.

Anakartta ne rgb veya argb girişi yok.
Dönüştürücü bakayım.

Son düzenleme:
Bunun gibi ama 4 pinlisi. Rgb ile karıştırılabilinir.

3 pinli argb, 4 pinli rgb. Markadan markaya göre değişiyor ama argb rgb yazıyor genelde.

Anakartta ne rgb veya argb girişi yok.
Dönüştürücü bakayım.

üstad ben kasaya harici 4 adet fan takcam yani kasanın üzerinde duran 3 fan şuan aktif çalışmakta öyle düşünürsek o aktif 3 fanıda kontrolcüye bağlamak gerekirmi yoksa sadece aldığım 4 adet fanı bağlasam yeter mi?

Çoklayıcı nasıl oluyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde benim anakartım msı b450m a pro max sanırım argb girişi yok emin değilim nasıl yapabilirim o zaman ne almalıyım
o anakartta argb olması lazım anakartın üstünde jrgb yazan pin olmalı dikkatli incele bi

o anakartta argb olması lazım anakartın üstünde jrgb yazan pin olmalı dikkatli incele bi
yok kral malesef baktığımda da göremedim ayrıca internette de yok yazıyor.

yok kral sen benim dediğimi yanlış anladın ben şey dedim yani bende kasanın içinde gelenler dışında 4 adet fan var yani 6lı bi kontrolcü alsam içinde hem argb si hemde güç girişi olan ve on extra aldığım 4 adet fanı bağlasam diğer 3 fanı bağlamasam çünkü onlar hali hazırda kontrolcüsüz reset tuşundan çalışıyor öyle yapsam olurmu inşallah kendimi anlatabilmişimdir fazla uğraştırdım kusura bakmayın.

yok kral sen benim dediğimi yanlış anladın ben şey dedim yani bende kasanın içinde gelenler dışında 4 adet fan var yani 6lı bi kontrolcü alsam içinde hem argb si hemde güç girişi olan ve on extra aldığım 4 adet fanı bağlasam diğer 3 fanı bağlamasam çünkü onlar hali hazırda kontrolcüsüz reset tuşundan çalışıyor öyle yapsam olurmu inşallah kendimi anlatabilmişimdir fazla uğraştırdım kusura bakmayın.
Tamam ama senin anakartında rgb girişi hiç yok. Ya kumandalı al ya da benim attığımı al.

Tamam ama senin anakartında rgb girişi hiç yok. Ya kumandalı al ya da benim attığımı al.
hocam kontrolcüye reset kablosunu bağlıyarak kasa üzerinden kontrol ediliyor.

bunu almak istiyorum hem kasamlada aynı marka ama o dediğim durum uyarmı onu soruyorum yani 4 fanı buna bağlasam diğerlerini bağlamasam olurmu çünkü diğerleri şuan halihazırda kontrolsüz çalışıyor.

hocam kontrolcüye reset kablosunu bağlıyarak kasa üzerinden kontrol ediliyor.

bunu almak istiyorum hem kasamlada aynı marka ama o dediğim durum uyarmı onu soruyorum yani 4 fanı buna bağlasam diğerlerini bağlamasam olurmu çünkü diğerleri şuan halihazırda kontrolsüz çalışıyor.
Olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,993
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri