ben alırım .DO da doğru m2 lerinin bu zamana kadar ısındığını duymadım da yine de almam dediğim gibi.
su630 ilerde senin basını ağrıtıcak muhtemelenBenim adatasu630 480 gb saglık durumu yüzde 99 diyor
Ne olabilir bilmiyorum ama inş bozulmaz.ben alırım .D
ama sen almayabilirsin. para senin paran. ama sıkıntısı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
su630 ilerde senin basını ağrıtıcak muhtemelen
iki saat aradın değilmi bunuJames Donkey ve Ankaralı m2'ye sorunlu diyenleri hizaya getiriyor
crstaldiskinfo'yu açıp windows+prt sc tuslarına basıp ekran goruntusu alıp burdan bana atabilirmisiniz?2 aylık ssdnin saglıgı yüzde 1 gitmiş. Adatasu630 aldıgıma pişman oldum. İtopya ben senin!![]()
hocam neden itopyaya laf atıyorsun ki markaya at2 aylık ssdnin saglıgı yüzde 1 gitmiş. Adatasu630 aldıgıma pişman oldum. İtopya ben senin!![]()
Hazır sistemin içine koymuşlar 100 tl düşürüp aldım m2ssd yerine. Yani kingstonfalan koysalardı en azından param boşa gitmezdihocam neden itopyaya laf atıyorsun ki markaya at![]()
crstaldiskinfo'yu açıp windows+prt sc tuslarına basıp ekran goruntusu alıp burdan bana atabilirmisiniz?
iyi gibi değerlerHazır sistemin içine koymuşlar 100 TL düşürüp aldım m2ssd yerine. Yani kingstonfalan koysalardı en azından param boşa gitmezdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Steam ve 10 tane sekme falan açık hocam sadece.iyi gibi değerler
ama suan sistem boştamı?
sistem boşta ise bu ssd sıcak.
sıcak.Steam ve 10 tane sekme falan açık hocam sadece.