attığınız işlemci aynı arkadaşın attıklarını alabilirsiniz rx6600 3060 ile aynı performansı verir.benim attığım işlemci farklı mı? aynı demi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 daha matıklı evet fiyat oranında aynı sayılır
fakat sizinkinde 35 mb benim attığımda 32mb yazıyor sizinki daha mantıklı o zaman ya da yanlışlık mı var hocam ?aynı işlemciler hocam
fakat sizinkinde 35 mb benim attığımda 32mb yazıyor sizinki daha mantıklı o zaman ya da yanlışlık mı var hocam ?aynı işlemciler hocam
ileriye dönük baktığımızda gb'lar fark eder mi sizce ?attığınız işlemci aynı arkadaşın attıklarını alabilirsiniz rx6600 3060 ile aynı performansı verir.
hocam ryzen 5 5600 32mb önbelleğe sahip. yanlış yazılmış olabilirfakat sizinkinde 35 mb benim attığımda 32mb yazıyor sizinki daha mantıklı o zaman ya da yanlışlık mı var hocam ?
fakat sizinkinde 35 mb benim attığımda 32mb yazıyor sizinki daha mantıklı o zaman ya da yanlışlık mı var hocam ?
anladım peki o site güvenilir mi bir bilginiz var mı ?hocam ryzen 5 5600 32mb önbelleğe sahip. yanlış yazılmış olabilir
1080p için günümüzde yeterli 8gb vramfakat sizinkinde 35 mb benim attığımda 32mb yazıyor sizinki daha mantıklı o zaman ya da yanlışlık mı var hocam ?
fakat sizinkinde 35 mb benim attığımda 32mb yazıyor sizinki daha mantıklı o zaman ya da yanlışlık mı var hocam ?
ileriye dönük baktığımızda gb'lar fark eder mi sizce ?
attığım linkler güvenilirdir hocam.anladım peki o site güvenilir mi bir bilginiz var mı ?
tamamdır alıyorum attığınız ürünleri teşşekkür ederim yardımınız içinattığım linkler güvenilirdir hocam.
tamamdır teşekkür ederim yardımınız için seçimimi 3060 olarak yaptım1080p için günümüzde yeterli 8gb vram
rica ederim. ayrıca o işlemci güçlü bi işlemci olduğundan dolayı biraz fazla ısınıyor kule tipi bi soğutucu almanızı öneririm.tamamdır alıyorum attığınız ürünleri teşşekkür ederim yardımınız için
tamamdır teşekkür ederim yardımınız için seçimimi 3060 olarak yaptım
önerdiğiniz bi fan var mı peki ?rica ederim. ayrıca o işlemci güçlü bi işlemci olduğundan dolayı biraz fazla ısınıyor kule tipi bi soğutucu almanızı öneririm.
Kardeşim YouTube da videoları var bazı oyunlarda yüzde 40 yüzde 50 ye varan darboğaz oluyor. Özellikle online oyunlarda. Ama ilerisi için tabii ki 3060 almak daha mantıklı. İşlemci ve anakarti guncelleyip rahat kullanırsınızçok büyük bir darboğaz olmaz hatta bazı oyunlarda yapmayabilir. 3060 almak yerine gidip aynı fiyata çok daha güçsüz bir kart almak gereksiz.
tamamdır teşekkür ederim bunuda sipariş verdimDark Freezer X96 90mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) | Teknobiyotik
Dark Freezer X96 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
işinizi görecektir