7 days to die takılma sorunu

semihkntr

80+
Reaksiyon skoru
4
Ryzen 7 7735HS RTX 4050 laptop da 7 days to die oynamaya çalışıyorum ancak ayarları düşürüp yükseltsem bile takılma sorunu yaşıyorum. Oyunu hatta bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun çözülüyordu ancak artık bu yöntem de işe yaramamaya başladı. Sorun fps odaklı mı yoksa başka bir problem mi?

Ryzen 7 7735HS RTX 4050 laptop da 7 days to die oynamaya çalışıyorum ancak ayarları düşürüp yükseltsem bile takılma sorunu yaşıyorum. Oyunu hatta bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun çözülüyordu ancak artık bu yöntem de işe yaramamaya başladı. Sorun fps odaklı mı yoksa başka bir problem mi?
bilgisayarını ne zaman ve nerden aldın,internet üzeri aldıysan link atabilirmisin?

İşlemcin ısınıp hız düşürüyordur belki mâlum yaz sıcakları. Sıcaklıkları falan MSI Afterburner ile kontrol etsene bi oynarken.

oyun zaten çok stabil bi oyun değil o yüzden oyundan kaynaklanma ihtimali yüksek

oyun zaten çok stabil bi oyun değil o yüzden oyundan kaynaklanma ihtimali yüksek
Biliyorum ama sorun sadece düşük fps değil takılma da olunca oyun oynanmaz hale geliyor. Oyunun optimizasyonu çok kötü ama 50 60 fps bile olsa takılmadan oynamak istiyorum. İşin garibi en düşük ayarlara çekmiştim takılmalar artınca grafikleri ultraya aldım ve düzeldi. Şimdi ara ara tekrar takılmalar başlıyor takılamalar başlayınca direkt çıkıyorum.

Aynen bu da var, optimizasyonu berbat bir oyun ama güzel oyun.
1.0 sürümünde optimizasyon ile ilgili güncelleme yapmışlar galiba, hangi sürümde oynuyorsun?

1.0 olması lazım. Güncel versiyonda oynuyorum
Güncele henüz gelmedi 1.0, betaya katılman gerekiyor.
1720549522303.png

Geri