o rx590 lı her işe yarar demiYeni attığım rx 590lı sistem 1660s seviyesinde diye biliyorum aşırı iyi gibi. 5 yıl götürür ortalama güncel oyunlarda.
nedenkiyalnız gaming gen den alıp da bir sorun yaşar isen başın fena ağrır
bu aralar ben de dahil gaming gen den sıkıntı yaşayanlar çoko rx590 lı her işe yarar demi
ben ytye video yayın falan yapıcağımda o yüzden bide liseye geçtim şimdi baya idare etsin diye dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
nedenki
Rx 590 çok iyi bu fiyata kaçırma derim çok şaşırdım bi bakayım dedim umudum yoktu. 9k flndı bu sistemler. Hemde teknobiyotik gaminggen değil.o rx590 lı her işe yarar demi
ben ytye video yayın falan yapıcağımda o yüzden bide liseye geçtim şimdi baya idare etsin diye dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
nedenki
reis ben radeon fazla bilmiyom ve sevmemde ama fiyatı falan iyiyse bakabilirim başka nvdia olan ekran kartlı böyle bi sistem varmıRx 590 çok iyi bu fiyata kaçırma derim çok şaşırdım bi bakayım dedim umudum yoktu. 9k flndı bu sistemler. Hemde teknobiyotik gaminggen değil.
o attığın radeonlunun işlemcisini 2600x yapabilriim sence nası olurRx 590 çok iyi bu fiyata kaçırma derim çok şaşırdım bi bakayım dedim umudum yoktu. 9k flndı bu sistemler. Hemde teknobiyotik gaminggen değil.