70-80k ARASI MONITOR+MASAUSTU PC ONERISI

fiyatlarını toplamadım sen tek tek topla krall
5070ti güzel gerçekten ama 9070XT de tercih edilebilir bütçeye göre , 4K performansı çok iyi diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam merak ettigim için soruyorum genelde gigabayt monitörler aşırı ısınıyor diyorlar ısınma durumu varmı yoksa çözmüşlermi
Arkasına çok iyi havalandırma yapmışlar monitörün, ısı olayını kontrol etmedim nasıl edilir bilmiyorum ama malzeme kalitesi 10

5070ti güzel gerçekten ama 9070XT de tercih edilebilir bütçeye göre , 4K performansı çok iyi diyebilirim

Arkasına çok iyi havalandırma yapmışlar monitörün, ısı olayını kontrol etmedim nasıl edilir bilmiyorum ama malzeme kalitesi 10
elinizi monitörün arkasına koydugunuzda elinizi çeekcek kıvamdamı yoksa serinmi çünkü baya şikayet vardı ısınma konusunda çözdüler ise iyi

5070ti şu yüzdne önerdim 4k da mfg yada dlss ile anca iyi fps alır 9070xt de mfg olmadıgı için maglesef

elinizi monitörün arkasına koydugunuzda elinizi çeekcek kıvamdamı yoksa serinmi çünkü baya şikayet vardı ısınma konusunda çözdüler ise iyi

5070ti şu yüzdne önerdim 4k da mfg yada dlss ile anca iyi fps alır 9070xt de mfg olmadıgı için maglesef
Denerim ama hiç öyle sıcaklık görmedim eğer olursa yazarım buraya, hocam şöyle söylim size Space Marine Warhammer 2 de 4k da 120-150 arası fps alıyorum ( dengeli modda) ultra ayarlar görüntü de hiçbir problem yok, AMD ayarları tatmin edici bu konuda tabi bir Nvidia değil

paylasiyorum.

Masaustu+Monitor ile birlikte bir kasa almak istiyorum toplamada olur hazır sistemde olur onerilerinizi bekliyorum

Yok hayir haftaya bi yurtdsina cikacagim orada birwz daha ucuz diyoylar oradan almayi dusunuyorum
kral zaten sistem 110k tutuyor zaten böyle nasıl ekleyeyim 9800x3d mantıklı bir tavsiyeniz varsa verin

özbekistanda mı yaşıyorsunuz

Yok hayir haftaya bi yurtdsina cikacagim orada birwz daha ucuz diyoylar oradan almayi dusunuyorum
ssd , işlemci rami kutusuz valizin içinde getirebilrisiniz ama ekran kartı psu gibi ürünlerde problem yapabilirler

fiyatlarını toplamadım sen tek tek topla krall
hocam ufak bi yanlış var m100r'ın içine atx anakart sığmıyor 🙃

hocam ufak bi yanlış var m100r'ın içine atx anakart sığmıyor 🙃
internette videosunu görmüştüm adam atx anakartla sistem yapıyordu beyaz diye seçtim olmuyorsa degiştiririz

alttaki panel kısmını söküyor

internette videosunu görmüştüm adam atx anakartla sistem yapıyordu beyaz diye seçtim olmuyorsa degiştiririz

alttaki panel kısmını söküyor
yok işte hocam biri m100r biri 100r.100r olan daha büyük.Fiyatı da daha pahalı

yok işte hocam biri m100r biri 100r.100r olan daha büyük.Fiyatı da daha pahalı
allah alla acayip degişik dur ben onu degiştreyim kafa karışmasın gördügüm yanlış o zaman

allah alla acayip degişik dur ben onu degiştreyim kafa karışmasın gördügüm yanlış o zaman
evet hocam çok karışıyor o, forumda biri yanlış almıştı eve gelince anakartı takamamış içine iade etmiş.MSI indirimlerinde de çok karışıyor birine cashback veriyodu birine vermiyodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri