35-40K Bütçeye Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri

samaritan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
Merhaba, 35-40k bütçeye sahibim aşağıdaki sistem için önerilerinizi bekliyorum. Şuanda laptop için aldığım 'Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe SSD' ssd'ye sahibim o yüzden şuanlık ssd almak istemiyorum. Bu paylaştığım sistemde sadece ram eksik kaldı bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

GIGABYTE RTX 9060 XT 16 GB
Ryzen 5 7500f Kutusuz Fansız
Enermax Starryfort Sf70H Kasa
MSI Pro A620M-B DDR5
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu

Bu haliyle(ramsiz) 33k gibi bir fiyata denk geliyor. Hazır bir sistem alıp yükseltmek mi daha mantıklı yoksa bu şekilde parça parça toplamak mı? Açıkcası parça parça toplamada peşin fiyatına taksit sayısı dolayısıyla bana mantıklı geliyor.

Merhaba, 35-40k bütçeye sahibim aşağıdaki sistem için önerilerinizi bekliyorum. Şuanda laptop için aldığım 'Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe SSD' ssd'ye sahibim o yüzden şuanlık ssd almak istemiyorum. Bu paylaştığım sistemde sadece ram eksik kaldı bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

GIGABYTE RTX 9060 XT 16 GB
Ryzen 5 7500f Kutusuz Fansız
Enermax Starryfort Sf70H Kasa
MSI Pro A620M-B DDR5
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu

Bu haliyle(ramsiz) 33k gibi bir fiyata denk geliyor. Hazır bir sistem alıp yükseltmek mi daha mantıklı yoksa bu şekilde parça parça toplamak mı? Açıkcası parça parça toplamada peşin fiyatına taksit sayısı dolayısıyla bana mantıklı geliyor.
Hazır olmaz mı toplama mi olacak

Kendiniz toplamanız bence de mantıklı ancak ileriye dönük olması açısından kaliteli bi b650 almanız şart gibi duruyor

Anakartı dediğiniz gibi yapmak mantıklı aradaki fark ufak bir meblağ. Şuan tek eksiğim ram kaldı bu konuda öneriniz var mı? Birde ekran kartının bazı versiyonlarında 2 fan bulunuyor, Gigabyte da ise 3 tane fan var burada aradaki farka değer mi?

Hazır olmaz mı toplama mi olacak
Hazır olabilir ancak çok daha uyguna gelmediği sürece mantıklı olmaz benin açımdan. Parça parça topladığımda 6-10 taksit imkanlarım oluyor ve farklı sitelerdeki kampanyalardan yararlanabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak sadece ram eksiğim kaldı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ram fiyatları neredeyse 2 kat artmış şuan almak ne kadar mantıklı onada emin olamadım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri